Ξάνθη: Επανήλθε στη ζωή 45χρονος μετά από ανακοπή και 50 λεπτά ΚΑΡΠΑ
09:10 - 22/06/2022
Μία ανατριχιαστική και άκρως συγκλονιστική εμπειρία έζησε την Τρίτη το προσωπικό του ΚΥ Αβδήρων στην Ξάνθη, που κλήθηκε να αντιμετωπίσει περιστατικό ανακοπής σε άνδρα 45 ετών.
Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό κατέβαλλαν μια πραγματικά υπεράνθρωπη προσπάθεια και κάνοντας ΚΑΡΠΑ επί 50 ολόκληρα λεπτά κατάφεραν να επαναφέρουν στη ζωή τον 45χρονο, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.
«Σήμερα στο ΚΥ Αβδήρων ζήσαμε αυτό που απεύχεται κάθε επαγγελματίας Υγείας. Καρδιακή ανακοπή σε 45 χρονών άνδρα! Όμως ταυτόχρονα ζήσαμε τη μοναδική εμπειρία της άψογης συνεργασίας της ομάδας, της αλυσίδας της ζωής! Διασώστες ΕΚΑΒ νοσηλευτικό προσωπικό. Μπράβο στην Ιωάννα Μπουργουτζόγλου Μπαρο
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr