Παγκόσμιο υγρού στίβου: Όγδοη στο Ελεύθερο Ομαδικό η Εθνική καλλιτεχνικής κολύμβησης
19:08 - 24/06/2022
Παγκόσμιο υγρού στίβου: Όγδοη στο Ελεύθερο Ομαδικό η Εθνική καλλιτεχνικής κολύμβησης
24/06/2022
Την όγδοη θέση στον τελικό του Ελεύθερου Ομαδικού, στην προτελευταία συμμετοχή της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Βουδαπέστη, κατέλαβε η Εθνική ομάδα της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης πριν από λίγη ώρα.
Η Ελλάδα με τις Μαρία Αλζιγκούζη - Κομηνέα, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Αντριάνα Μισίκεβιτς, εκτέλεσε όμορφα το πρόγραμμά τους με την επωνυμία "Ίκαρος" και βαθμολογήθηκε με 88.1667 βαθμούς.
Οι Κινέζες πήραν το χρυσό μετάλλιο με 96,7000 βαθμούς, η Ουκρανία το ασημέ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παγκόσμιο υγρού στίβου: Στις «8» καλύτερες του κόσμου η Εθνική πόλο Γυναικών
Η Εθνική πόλο των Γυναικών χρειαζόταν διαφορά τουλάχιστον 11 τερμάτων απέναντι στη Γαλλία για να προκριθεί απευθείας (ως πρώτη του ομίλου) στην οκτάδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και τα κατάφερε: επικράτησε 15-4 σε αυτό τον αγώνα-τελικό και τώρα ετοιμάζεται για τα νοκ-άουτ παιχνίδια στη Βουδαπέστη.
Διαβάστε το στο naftemporiki.gr