Ν. Δένδιας: Η αναθεωρητική συμπεριφορά της Τουρκίας αποσταθεροποιεί ευρύτερες περιοχές

16:14 - 27/06/2022

Η αναθεωρητική συμπεριφορά της Τουρκίας αποσταθεροποιεί ευρύτερες περιοχές, στο Αιγαίο, στα Βαλκάνια, στη Μέση Ανατολή, στον Καύκασο, υπογράμμισε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, σε κοινές δηλώσεις του, μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Εξωτερικών της Αρμενίας Αραράτ Μιρζογιάν, ο οποίος επισκέπτεται την Αθήνα. Όπως επισήμανε ο κ. Δένδιας, ενημέρωσε τον ομόλογό του «για την έξαρση της τουρκικής παραβατικότητας, τόσο στο επίπεδο της ρητορικής, όσο και στο επίπεδο των παραβιάσεων». Ο υπουργός Εξωτερικών αναφέρθηκε στις άριστες σχέσεις των λαών Ελλάδας και Αρμενίας, που χάνονται στα βάθη των αιώνων και τους ισχυρότατους συνδετικούς κρίκους, που αποτελούν η πολύ σημαντική αρμενική παροικία στ

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Δένδιας: Η τουρκική συμπεριφορά αποσταθεροποιεί τις γύρω περιοχές

Ο Νίκος Δένδιας ενημέρωσε τον ομόλογό του στην Αρμενία, Αραράτ Μιρζογιάν, για την έξαρση της παραβατικότητας της Τουρκίας, τόσο στο επίπεδο της ρητορικής, όσο και στο επίπεδο των παραβιάσεων, στη συνάντησή τους στο πλαίσιο της επίσκεψης του Αρμένιου υπουργού στην Αθήνα. Η αναθεωρητική συμπεριφορά της Τουρκίας αποσταθεροποιεί ευρύτερες περιοχές, στο Αιγαίο, στα Βαλκάνια, στη Μέση ... Περισσότερα To άρθρο Νίκος Δένδιας: Η τουρκική συμπεριφορά αποσταθεροποιεί τις γύρω περιοχές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μήνυμα Δένδια προς Τουρκία: Οι αναθεωρητικές συμπεριφορές αποσταθεροποιούν την περιοχή

Ο Νίκος Δένδιας υπενθύμισε πως η Ελλάδα στάθηκε στο πλευρό της Αρμενίας σε δύσκολους καιρούς και τόνισε πως «αυτό θα…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Δένδιας: Η αναθεωρητική συμπεριφορά της Τουρκίας αποσταθεροποιεί ευρύτερες περιοχές

Η αναθεωρητική συμπεριφορά της Τουρκίας αποσταθεροποιεί ευρύτερες περιοχές, στο Αιγαίο, στα Βαλκάνια, στη Μέση Ανατολή, στον Καύκασο, υπογράμμισε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, σε κοινές δηλώσεις του, μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Εξωτερικών της Αρμενίας Αραράτ Μιρζογιάν, ο οποίος επισκέπτεται την Αθήνα. Όπως επισήμανε ο κ. Δένδιας, ενημέρωσε τον ομόλογό του «για την […] Το άρθρο Δένδιας: Η αναθεωρητική συμπεριφορά της Τουρκίας αποσταθεροποιεί ευρύτερες περιοχές εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Δένδιας: Η αναθεωρητική συμπεριφορά της Τουρκίας αποσταθεροποιεί ευρύτερες περιοχές

Η αναθεωρητική συμπεριφορά της Τουρκίας αποσταθεροποιεί

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Δένδιας: Η αναθεωρητική συμπεριφορά της Τουρκίας αποσταθεροποιεί ευρύτερες περιοχές

Η αναθεωρητική συμπεριφορά της Τουρκίας αποσταθεροποιεί ευρύτερες περιοχές, στο Αιγαίο, στα Βαλκάνια, στη Μέση Ανατολή, στον Καύκασο, υπογράμμισε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Δένδιας: Η αναθεωρητική συμπεριφορά της Τουρκίας αποσταθεροποιεί ευρύτερες περιοχές

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, σε κοινές δηλώσεις του, μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Εξωτερικών της Αρμενίας Αραράτ Μιρζογιάν, ο οποίος επισκέπτεται την Αθήνα, υπογράμμισε ότι η αναθεωρητική συμπεριφορά της Τουρκίας, αποσταθεροποιεί ευρύτερες περιοχές, στο Αιγαίο, στα Βαλκάνια, στη Μέση Ανατολή και στον Καύκασο. Ο κ. Δένδιας, ενημέρωσε τον ομόλογό του «για την Το άρθρο Δένδιας: Η αναθεωρητική συμπεριφορά της Τουρκίας αποσταθεροποιεί ευρύτερες περιοχές εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Δένδιας: Η τουρκική συμπεριφορά αποσταθεροποιεί τις γύρω περιοχές

Η αναθεωρητική συμπεριφορά της Τουρκίας αποσταθεροποιεί ευρύτερες περιοχές, στο Αιγαίο, στα Βαλκάνια, στη Μέση Ανατολή, στον Καύκασο, υπογράμμισε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, σε κοινές δηλώσεις του, μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Εξωτερικών της Αρμενίας. Το άρθρο Δένδιας: Η τουρκική συμπεριφορά αποσταθεροποιεί τις γύρω περιοχές εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Δένδιας: Η αναθεωρητική συμπεριφορά της Τουρκίας αποσταθεροποιεί ευρύτερες περιοχές

Ο υπουργός Εξωτερικών είχε συνάντηση με τον Αρμένιο ομόλογό του όπου συζητήθηκε η τουρκική προκλητικότητα

Διαβάστε το στο news.gr

Ν. Δένδιας: Η αναθεωρητική συμπεριφορά της Τουρκίας αποσταθεροποιεί ευρύτερες περιοχές

Η αναθεωρητική συμπεριφορά της Τουρκίας αποσταθεροποιεί ευρύτερες περιοχές, στο Αιγαίο, στα Βαλκάνια, στη Μέση Ανατολή, στον Καύκασο, υπογράμμισε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, σε κοινές δηλώσεις του, μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Εξωτερικών της Αρμενίας Αραράτ Μιρζογιάν, ο [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Νίκος Δένδιας: Η τουρκική συμπεριφορά αποσταθεροποιεί τις γύρω περιοχές

Ενημέρωσε τον ομόλογό του στην Αρμενία

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)