North Evia – Samos Pass: «Ένεση» ρευστότητας για τις επιχειρήσεις των νησιών

07:48 - 30/06/2022

Διακοπές στη Βόρεια Εύβοια ή στη Σάμο; Τριάντα δυο χιλιάδες δικαιούχοι έχουν τη δυνατότητα, σήμερα, Πέμπτη 30 Ιουνίου, να εκδώσουν την άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα αξιοποιώντας την για διαμονή, διατροφή, εσωτερικές μετακινήσεις. «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό και στοχευμένο μέτρο που θα βοηθήσει τις τοπικές κοινωνίες» δηλώνουν φορείς του τουρισμού στο GRTimes.gr. Ρεπορτάζ: Ντέπυ Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com) Σε λειτουργία τίθεται σήμερα, Πέμπτη 30 Ιουνίου, από τις 12 το μεσημέρι, η πλατφόρμα στην οποία περίπου 32.000 δικαιούχοι θα έχουν τη δυνατότητα να εκδώσουν μια άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα ως κίνητρο για να επισκεφτούν δυο πληγείσες περιοχές, τη Βόρεια Εύβοια και τη Σάμο στο Βορει

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

North Evia – Samos Pass: Ανάρπαστες οι αιτήσεις – Πότε θα γίνει η 2η φάση

Ανάρπαστες από την πρώτη στιγμή που άνοιξε η πλατφόρμα North Evia – Samos Pass μέσω του vouchers.gov.gr έγιναν οι άυλες ψηφιακές χρεωστικές κάρτες από πολίτες που έκαναν αιτήσεις οι οποίοι θα τις χρησιμοποιήσουν για επισκέψεις στη Βόρεια Εύβοια και τη Σάμο, τονώνοντας τον τοπικό τουρισμό. Η πλατφόρμα άνοιξε το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Ιουνίου, και ... Περισσότερα To άρθρο North Evia – Samos Pass: Ανάρπαστες οι αιτήσεις – Πότε θα γίνει η 2η φάση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)