Θεσσαλονίκη: Αιγύπτια σπουδάζει ελληνική φιλοσοφία στο Κάιρο και ονειρεύεται να ζήσει και να εργαστεί στην Ελλάδα

11:48 - 30/06/2022

Μιλάει την ελληνική γλώσσα, είναι τριτοετής φοιτήτρια στο τμήμα νεοελληνικών σπουδών της φιλοσοφικής σχολής του πανεπιστημίου Al-Azhar, στο Κάιρο, και το όνειρό της είναι να ζήσει και να εργαστεί στην Ελλάδα. Η Αιγύπτια φοιτήτρια Rehab Sameh (Ριχάμπ Σάμεχ), μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, εξηγεί πως οι σπουδές της στην ελληνική φιλοσοφία άλλαξαν τη ζωή της και τα όνειρα της για το μέλλον. «Όταν τελείωσα το Λύκειο και μπήκα στο πανεπιστήμιο, στη φιλοσοφική σχολή, διάλεξα το τμήμα νεοελληνικών σπουδών. Στην αρχή είχα λίγο φόβο, γιατί δεν γνώριζα πολλά πράγματα για την ελληνική γλώσσα και τον πολιτισμό της Ελλάδας», εκμυστηρεύεται η νεαρή φοιτήτρια, λέγοντας πως αυτός ο φόβος έφυγε, όταν ολοκλήρωσε το πρώτ

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αιγύπτια σπουδάζει ελληνική φιλοσοφία στο Κάιρο – Ονειρεύεται να ζήσει και να εργαστεί στην Ελλάδα

Φοιτητές νεοελληνικών σπουδών της φιλοσοφικής σχολής υπάρχουν και στο μακρινό Κάιρο της Αιγύπτου. Το πιο «φωτεινό» παράδειγμα είναι η τριτοετής Αιγύπτια φοιτήτρια Rehab Sameh. Μιλώντας…ελληνικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, εξηγεί πως οι σπουδές της στην ελληνική φιλοσοφία άλλαξαν τη ζωή της και τα όνειρα της για το μέλλον. «Όταν τελείωσα το Λύκειο και μπήκα στο πανεπιστήμιο, στη ... Περισσότερα To άρθρο Αιγύπτια σπουδάζει ελληνική φιλοσοφία στο Κάιρο – Ονειρεύεται να ζήσει και να εργαστεί στην Ελλάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)