Διάβημα διαμαρτυρίας από τον ΓΓ του ΥΠΕΞ για την απέλαση των Ελλήνων διπλωματών από τη Ρωσία

14:46 - 01/07/2022

Σε διάβημα διαμαρτυρίας στον Ρώσο πρέσβη προχώρησε χθες ο ΓΓ του ΥΠΕΞ για την απέλαση των Ελλήνων διπλωματών από τη Ρωσία. Υπενθυμίζεται ότι σε ανακοίνωση του το ΥΠΕΞ, στις 27 Ιουνίου, ανέφερε ότι «δεν υφίσταται καμία βάση για την απόφαση των ρωσικών Αρχών για την απέλαση μελών του προσωπικού ελληνικής διπλωματικής και προξενικής αρχής στη Ρωσία» και υπογράμμιζε ότι τα άτομα αυτά «διακρινόμενα για τον επαγγελματισμό τους και υψηλό αίσθημα ευθύνης, επιτελούσαν τα καθήκοντά τους σύμφωνα με τις προβλέψεις των Συμβάσεων της Βιέννης για τις Διπλωματικές και Προξενικές Σχέσεις». ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός – meteo: Επικίνδυνες πυρομετεωρολογικές συνθήκες το Σαββατοκύριακο Σε.. μπαλόνια «ρίχνει» την εμφάν

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Υπουργείο Εξωτερικών: Διάβημα στο Ρώσο πρέσβη για την απέλαση των οχτώ Ελλήνων διπλωματών

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών πραγματοποίησε νωρίτερα διάβημα προς τον εδώ Ρώσο Πρέσβη, αναφορικά με την απέλαση οκτώ Ελλήνων διπλωματών από τις διπλωματικές και προξενικές Αρχές στην Ρωσία. Τόνισε ότι η ρωσική αντίδραση ήταν δυσανάλογη σε σύγκριση με τα μέτρα που είχε ανακοινώσει η χώρα μας κατά συγκεκριμένων Ρώσων διπλωματών, οι οποίοι είχαν κηρυχθεί ... Περισσότερα To άρθρο Υπουργείο Εξωτερικών: Διάβημα στο Ρώσο πρέσβη για την απέλαση των οχτώ Ελλήνων διπλωματών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Διάβημα διαμαρτυρίας του ΥΠΕΞ για την απέλαση των Ελλήνων διπλωματών από τη Ρωσία

Σε διάβημα διαμαρτυρίας στον Ρώσο πρέσβη προχώρησε χθες ο ΓΓ του ΥΠΕΞ για την απέλαση των Ελλήνων διπλωματών από τη Ρωσία,...

Διαβάστε το στο Zougla

Ρωσία: Διάβημα διαμαρτυρίας του ΥΠΕΞ για την απέλαση των Ελλήνων διπλωματών

Σε διάβημα διαμαρτυρίας στον Ρώσο πρέσβη προχώρησε χθες ο ΓΓ του ΥΠΕΞ για την απέλαση των Ελλήνων διπλωματών από τη Ρωσία.

Διαβάστε το στο in.gr

Υπουργείο Εξωτερικών: Διάβημα στον Ρώσο πρέσβη για την απέλαση των 8 Ελλήνων διπλωματών

Ο ΓΓ του υπουργείου Εξωτερικών τόνισε ότι η ρωσική αντίδραση ήταν δυσανάλογη σε σύγκριση με τα μέτρα που έλαβε η Ελλάδα, ενώ οι απελάσεις δεν είχαν καμία δικαιολογητική βάση.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Ρωσία: Διάβημα διαμαρτυρίας του ΥΠΕΞ για την απέλαση των Ελλήνων διπλωματών

Σε διάβημα διαμαρτυρίας στον Ρώσο πρέσβη προχώρησε χθες ο ΓΓ του ΥΠΕΞ για την απέλαση των Ελλήνων διπλωματών από τη Ρωσία.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Διάβημα στον Ρώσο πρέσβη για την απέλαση των 8 Ελλήνων διπλωματών από την Μόσχα

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών πραγματοποίησε διάβημα προς τον εδώ Ρώσο Πρέσβη, αναφορικά με την απέλαση οκτώ Ελλήνων διπλωματών από τις διπλωματικές και προξενικές Αρχές στην Ρωσία. Τόνισε ότι η ρωσική αντίδραση ήταν δυσανάλογη σε σύγκριση με τα μέτρα που είχε ανακοινώσει η χώρα μας κατά συγκεκριμένων Ρώσων διπλωματών, οι οποίοι είχαν κηρυχθεί ανεπιθύμητοι, καθώς είχαν αποδεδειγμένα επιδείξει δράση που δεν συνάδει με διπλωματική τους ιδιότητα, σύμφωνα με τις διατάξεις της Σύμβασης της Βιέννης για τις Διπλωματικές Σχέσεις του 1961 και της Σύμβασης της Βιέννης για τις Προξενικές Σχέσεις του 1963. Αντιθέτως, οι απελάσεις των Ελλήνων διπλωματών δεν έχουν καμία δικαιολογητική

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Διάβημα ΥΠΕΞ στον Ρώσο Πρέσβη στην Αθήνα για την απέλαση των οχτώ Ελλήνων διπλωματών

ΟΓενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών πραγματοποίησε νωρίτερα διάβημα προς τον Ρώσο Πρέσβη στην Αθήνα, αναφορικά με την απέλαση οκτώ Ελλήνων διπλωματών από τις διπλωματικές και προξενικές Αρχές στην Ρωσία. Τόνισε ότι η ρωσική αντίδραση ήταν δυσανάλογη σε σύγκριση με τα μέτρα που είχε ανακοινώσει η χώρα μας κατά συγκεκριμένων Ρώσων διπλωματών, οι οποίοι είχαν κηρυχθεί […] Το άρθρο Διάβημα ΥΠΕΞ στον Ρώσο Πρέσβη στην Αθήνα για την απέλαση των οχτώ Ελλήνων διπλωματών εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Διάβημα διαμαρτυρίας του ΥΠΕΞ για την απέλαση Ελλήνων διπλωματών από τη Ρωσία

Σε διάβημα διαμαρτυρίας στον Ρώσο πρέσβη προχώρησε χθες

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Διάβημα ΥΠΕΞ προς τον Ρώσο πρέσβη στην Αθήνα για το ζήτημα της απέλασης οκτώ Ελλήνων διπλωματών

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών πραγματοποίησε νωρίτερα

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Διάβημα για την απέλαση των οχτώ ελλήνων διπλωματών

«Οι απελάσεις των ελλήνων διπλωματών δεν έχουν καμία δικαιολογητική βάση», σε αντίθεση με τις αντίστοιχες κινήσεις της Αθήνας διεμήνυσε το υπουργείο Εξωτερικών. Παράλληλα εξέφρασε στον ρώσο πρεσβευτή στην Ελλάδα τη δυσαρέσκεια της κυβέρνησης για τις «πρόσφατες δηλώσεις» αξιωματούχων του Κρεμλίνου The post Διάβημα για την απέλαση των οχτώ ελλήνων διπλωματών appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Διάβημα ΥΠΕΞ προς τον Ρώσο πρέσβη στην Αθήνα για το ζήτημα της απέλασης οκτώ Ελλήνων διπλωματών

Διάβημα ΥΠΕΞ προς τον Ρώσο πρέσβη στην Αθήνα για το ζήτημα της απέλασης οκτώ Ελλήνων διπλωματών ekomninou Παρ., 01/07/2022 - 17:45

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Σε διάβημα στον Ρώσο πρέσβη για την απέλαση των 8 Ελλήνων διπλωματών προχώρησε το ΥΠΕΞ

Ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών, έκανε διάβημα προς τον Ρώσο πρέσβη στην Αθήνα, αναφορικά με την απέλαση οκτώ Ελλήνων διπλωματών από τις διπλωματικές και προξενικές Αρχές στην Ρωσία. Βάσει του ΥΠΕΞ, ο Γενικός Γραμματέας τόνισε ότι η ρωσική αντίδραση ήταν δυσανάλογη σε σύγκριση με τα μέτρα που είχε ανακοινώσει η χώρα μας κατά συγκεκριμένων Ρώσων διπλωματών, οι οποίοι Το άρθρο Σε διάβημα στον Ρώσο πρέσβη για την απέλαση των 8 Ελλήνων διπλωματών προχώρησε το ΥΠΕΞ εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Διάβημα διαμαρτυρίας του ΥΠΕΞ για την απέλαση των Ελλήνων διπλωματών από τη Ρωσία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. Το άρθρο Διάβημα διαμαρτυρίας του ΥΠΕΞ για την απέλαση των Ελλήνων διπλωματών από τη Ρωσία εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Διάβημα ΥΠΕΞ προς τον Ρώσο πρέσβη στην Αθήνα για το ζήτημα της απέλασης οκτώ Ελλήνων διπλωματών

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών πραγματοποίησε νωρίτερα διάβημα προς τον Ρώσο πρέσβη στην Αθήνα, αναφορικά με την απέλαση οκτώ Ελλήνων διπλωματών από τις διπλωματικές και προξενικές αρχές στη Ρωσία. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, τόνισε ότι η [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Υπουργείο Εξωτερικών: Διάβημα προς τον Ρώσο πρέσβη για την απέλαση οκτώ Ελλήνων διπλωματών

Διάβημα στον Ρώσο πρέσβη στην Αθήνα, σχετικά με την απέλαση οκτώ Ελλήνων διπλωματών από τις διπλωματικές και προξενικές Αρχές στη Ρωσία, πραγματοποίησε νωρίτερα ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Διάβημα ΥΠΕΞ στο Ρώσο πρέσβη στην Αθήνα για την απέλαση των Ελλήνων διπλωματών από τη Μόσχα

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών πραγματοποίησε νωρίτερα διάβημα προς τον Ρώσο πρέσβη στην Αθήνα, αναφορικά με την απέλαση οκτώ Ελλήνων διπλωματών από τις διπλωματικές και προξενικές αρχές στη Ρωσία. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, τόνισε ότι η ρωσική αντίδραση ήταν δυσανάλογη σε σύγκριση με τα μέτρα που...

Διαβάστε το στο otavoice.gr

Υπουργείο Εξωτερικών: Διάβημα στο Ρώσο πρέσβη για την απέλαση των οχτώ Ελλήνων διπλωματών

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών πραγματοποίησε νωρίτερα διάβημα προς τον εδώ Ρώσο Πρέσβη, αναφορικά με την απέλαση οκτώ Ελλήνων διπλωματών από τις διπλωματικές και προξενικές Αρχές στην Ρωσία. Τόνισε ότι η ρωσική αντίδραση ήταν δυσανάλογη σε σύγκριση με τα μέτρα που είχε ανακοινώσει η χώρα μας κατά συγκεκριμένων Ρώσων διπλωματών, οι οποίοι είχαν κηρυχθεί […] Το άρθρο Υπουργείο Εξωτερικών: Διάβημα στο Ρώσο πρέσβη για την απέλαση των οχτώ Ελλήνων διπλωματών εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)