Τα βρήκαν Τσέλσι και Σίτι για τον Στέρλινγκ

22:16 - 01/07/2022

Τα βρήκαν Τσέλσι και Σίτι για τον Στέρλινγκ 01/07/2022 Ετοιμάζει βαλίτσες για Λονδίνο ο Ραχίμ Στέρλινγκ! Ο Άγγλος εξτρέμ πλησιάζει προς την Τσέλσι αφού σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα οι «μπλε» τα βρήκαν με την Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτησή του. Oι δύο ομάδες κατέληξαν σε συμφωνία με ένα ποσό γύρω στα 52 εκατ. ευρώ, ενώ άλλα 13 εκατ. ευρώ περίπου μπορούν να μπουν στα ταμεία της Σίτι σε μπόνους. Ο Στέρλινγκ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημιες της ΚΠΡ, με την Λίβερπουλ να τον εντάσσει στις δικές της το 2010. Ανέβηκε δύο χρόνια αργότερα στην ανδρική ομάδα, ενώ το καλοκαίρι του 2015 μεταγράφηκε στη Μάντσεστερ Σίτι με το ποσό των 63,7 εκατ. ευ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσέλσι: Τα βρήκε με Μάντσεστερ Σίτι για τον Στέρλινγκ

Οι δύο ομάδες κατέληξαν σε συμφωνία με ένα ποσό γύρω στα 52 εκατ. ευρώ, ενώ άλλα 13 εκατ. ευρώ περίπου μπορούν να μπουν στα ταμεία της Σίτι σε μπόνους.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Πλησιάζει στην Τσέλσι ο Στέρλινγκ

Η Τσέλσι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι για τον Ραχίμ Στέρλινγκ. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε επικοινωνία τις τελευταίες μέρες και, σύμφωνα με την Dailymail, υπάρχει η αίσθηση ότι σύντομα θα φτάσουν σε οριστικό deal. Η μετακίνηση του Στέρλινγκ στην Τσέλσι αναμένεται να κοστίσει περίπου 45 εκατομμύρια λίρες.  

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»