Ο Νίκος Δένδιας επιβεβαίωσε το διάβημα του Ιράν προς την ελληνική πρεσβεία στην Τεχεράνη

17:13 - 13/01/2020

Το διάβημα του Ιράν προς την ελληνική πρεσβεία στην Τεχεράνη επιβεβαίωσε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας. Όπως είπε, «Υπήρξε διάβημα προς την Ελληνική Πρεσβεία στην Τεχεράνη και ζητήθηκε από τη ιρανική πλευρά συνομιλία του κ. Zarif μαζί μου. Με μεγάλη χαρά θα συνομιλήσω με τον Υπουργό Εξωτερικών του Ιράν, άλλωστε έχουμε συναντηθεί στη Νέα Υόρκη. Προτάθηκε σαν χρόνος σήμερα το απόγευμα στις 17:30. Είναι ο χρόνος που ο φίλος Υπουργός της Κυπριακής Δημοκρατίας θα επισκεφθεί τον Πρωθυπουργό και πρέπει να είμαι εγώ εκεί. Άρα, η συνομιλία μου με τον Υπουργό Εξωτερικών του Ιράν θα γίνει πιθανότατα αύριο το πρωί». Κατά τα λοιπά, την απόλυτη σύμπλευση Ελλάδας-Κύπρου με κοινό βηματισμό για πι

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις