Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο: Απεβίωσε η Ντίνα Κώνστα

18:20 - 03/07/2022

Σε ηλικία 83 ετών άφησε την τελευταία πνοή της η αγαπημένη ηθοποιός ηθοποιός Ντίνα Κώνστα, που αγαπήθηκε από το κοινό για τις ερμηνείες της αλλά ιδιαίτερα για τον ρόλο της Ντένης Μαρκορά στη σειρά «Δύο ξένοι». Την είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από το προφίλ του στο Facebook. «Μόλις πληροφορήθηκα από τον πατέρα Συμεων το θλιβερό νέο που θα μας γεμίσει όλους πόνο! Η πολυαγαπημένη μας, η σπουδαία ηθοποιός, η αγωνίστρια δημοκράτισσα, η πολυτάλαντη συνάδελφος και ταυτόχρονα χαμηλών τόνων κι αθόρυβη φίλη μας έφυγε από κοντά μας σήμερα στις 7 το πρωί… Ντινακι μας, που μας χάρισες τόσες σπουδαίες ερμηνειες στο Θέατρο κι ανεπαναληπτες δημιουργίες κάθε ειδους στην τηλεόραση θα μας λείψεις

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – Πέθανε η Ντίνα Κώνστα

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου της αγαπημένης ηθοποιού Ντίνας Κώνστα. Ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του ΣΕΗ, ενημέρωσε με ανάρτησή του στο facebook ότι η γνωστή ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στις 7 το πρωί. Όπως έγραψε στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας: ““Μόλις πληροφορήθηκα από τον πατέρα Συμεων το θλιβερό νέο […] The post Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – Πέθανε η Ντίνα Κώνστα appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)