Ροδόπη: Δύο συλλήψεις για παράνομη μεταφορά μεταναστών

11:48 - 04/07/2022

Σε δύο συλλήψεις για παράνομη μεταφορά μεταναστών προχώρησαν οι Αρχές σε περιοχή της Ροδόπης. Πιο αναλυτικά, συνελήφθησαν χθες (3/7) το πρωί, στο ύψος του οικισμού Πολύανθου Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής, δύο αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες. Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε όχημα ειδικής χρήσης (ασθενοφόρο βουλγάρικων πινακίδων κυκλοφορίας) και να μεταφέρουν παράνομα στην ενδοχώρα δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνο

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ροδόπη: Συνελήφθησαν διακινητές που μετέφεραν μετανάστες με ασθενοφόρο

Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής, προχώρησαν στη σύλληψη δύο αλλοδαπών διακινητών μεταναστών. Οι διακινητές προσπάθησαν να προωθήσουν στο εσωτερικό της χώρας μετανάστες, που δεν είχαν τα απαιτούμενα ταξιδιωτικά έγγραφα. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή τους στο ύψος του οικισμού Πολύανθου Ροδόπης, όπου διαπίστωσαν ότι μετέφεραν δέκα μετανάστες με ασθενοφόρο που έφερε βουλγαρικές πινακίδες. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ Το άρθρο Ροδόπη: Συνελήφθησαν διακινητές που μετέφεραν μετανάστες με ασθενοφόρο εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)