Η Lidl Ελλάς Official Ingredients Sponsor στο «Taste of Athens»

16:28 - 04/07/2022

Συμμετέχει με διαδραστικά activations και πλούσιο θεματικό περιεχόμενο ως χορηγός της φετινής διοργάνωσης, προσφέροντας προσεκτικά διαλεγμένες ολόφρεσκες και ποιοτικές πρώτες ύλες. Η Lidl Ελλάς συμμετέχει ως Official Ingredients Sponsor στο φετινό Taste of Athens, που θα διεξαχθεί για τέσσερις ημέρες, από την Πέμπτη 7 έως την Κυριακή 10 Ιουλίου στο Ζάππειο και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Αθηναίων. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα σειρά τοπικών και ποιοτικών προϊόντων «Νώμα», να ενημερωθούν από στελέχη της εταιρείας για το γαστρονομικό ταξίδι των προϊόντων της σειράς από τα διάφορα μέρη της Ελλά

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Lidl Ελλάς Official Ingredients Sponsor στο «Taste of Athens»

Η Lidl Ελλάς συμμετέχει ως Official Ingredients Sponsor στο φετινό Taste of Athens, που θα διεξαχθεί για τέσσερις ημέρες, από την Πέμπτη 7 έως την Κυριακή 10 Ιουλίου στο Ζάππειο και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Αθηναίων. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα σειρά τοπικών Το άρθρο Η Lidl Ελλάς Official Ingredients Sponsor στο «Taste of Athens» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)