Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για την αδυναμία μεταμόσχευσης λόγω έλλειψης αναισθησιολόγου

14:42 - 05/07/2022

Εντολή για έρευνα έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης αναφορικά με την αδυναμία μεταμόσχευσης σε ασθενή, λόγω έλλειψης αναισθησιολόγου, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Ζητεί να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της έκθεσης. Επίσης, γιατί δεν έγινε η επέμβαση και αν είχε συνέπειες η υγεία ασθενή; Η εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από πταισματοδίκη. Στο πλαίσιο της έρευνας θα κληθούν να καταθέσουν μέλη της οικογένειας του ασθενή και άλλοι εμπλεκόμενοι. Μεγάλη είναι η ανησυχία των ασθενών που περιμένουν χρόνια σε λίστες αναμονής για να λάβουν πολύτιμα μοσχεύματα, από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση για τον

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για αδυναμία μεταμόσχευσης σε ασθενή του Ιπποκράτειου λόγω έλλειψης αναισθησιολόγου

Εντολή για έρευνα έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης αναφορικά με την αδυναμία μεταμόσχευσης σε ασθενή, λόγω έλλειψης αναισθησιολόγου, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Ο εισαγγελικός λειτουργός ζητεί να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της έκθεσης. Επίσης, γιατί δεν έγινε η επέμβαση και αν είχε συνέπειες η υγεία του ασθενή. Η εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης παρήγγειλε ... Περισσότερα To άρθρο Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για αδυναμία μεταμόσχευσης σε ασθενή του Ιπποκράτειου λόγω έλλειψης αναισθησιολόγου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Θεσσαλονίκη: Ακύρωση μεταμόσχευσης ήπατος λόγω έλλειψης αναισθησιολόγου – Παρέμβαση εισαγγελέα

Η καταγγελία για ακύρωση μεταμόσχευσης ήπατος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, την περασμένη εβδομάδα, λόγω έλλειψης αναισθησιολόγου, που ήταν αναγκαίος για την πραγματοποίηση της επέμβασης, προκάλεσε την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος έδωσε εντολή στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνά Κωνσταντινίδου, να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση για να διερευνηθεί εάν υπήρξε το αδίκημα της τέλεσης σε Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Ακύρωση μεταμόσχευσης ήπατος λόγω έλλειψης αναισθησιολόγου – Παρέμβαση εισαγγελέα εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για ακύρωση μεταμόσχευσης στο Ιπποκράτειο

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε η ακύρωση μεταμόσχευσης ήπατος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, την περασμένη εβδομάδα, λόγω έλλειψης, όπως καταγγέλθηκε, αναισθησιολόγου για την πραγματοποίηση της επέμβασης. Με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Αθηνά Κωνσταντινίδου παρήγγειλε από Πταισματοδίκη τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, με διερευνώμενο αδίκημα αυτό της έκθεσης σε κίνδυνο. Την παρέμβαση προκάλεσαν δημοσιεύματα και ρεπορτάζ […] The post Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για ακύρωση μεταμόσχευσης στο Ιπποκράτειο appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)