Μασούτης: Στη Θεσσαλονίκη το 1ο σούπερ μάρκετ φιλικό σε άτομα με οπτική αναπηρία (ΦΩΤΟ-VIDEO)

13:08 - 06/07/2022

Τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος του είδους του, φιλικό σε άτομα με οπτική αναπηρία, πραγματοποιήθηκαν σήμερα, στο σούπερ μάρκετ "Μασούτης", στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Ρεπορτάζ: Αναστασία Κοσμίδου  Πρόκειται για το πρότυπο καταστήματα "Μασούτης" στην περιοχή της σχολής τυφλών, το οποίο αναδιαμορφώθηκε και πλέον πληροί όλες τις προϋποθέσεις ώστε να χαρακτηριστεί ως το πρώτο σούπερ μάρκετ φιλικό σε άτομα με οπτική αναπηρία στην Ελλάδα. Το κατάστημα παρέχει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες οι οποίες δημιουργούν στα άτομα με οπτική αναπηρία, ένα περιβάλλον όπου μπορούν πλέον να πραγματοποιούν τις αγορές τους με την ίδια ευκολία και άνεση που μπορεί να το κάνει οποιοσδήποτε άνθρωπος. Στα εγκαίνι

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μασούτης εγκαινιάζει το πρώτο σουπερμάρκετ στην Ελλάδα φιλικό για άτομα με οπτική αναπηρία

Σήμερα πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του πρότυπου καταστήματος Μασούτης στην περιοχή Σχολή Τυφλών στην ανατολική Θεσσαλονίκη (Αλμπέρτου Ναρ 6-8 & Κύπρου). Για πρώτη φορά στην Ελλάδα αλυσίδα σουπερμάρκετ δημιούργησε ένα κατάστημα λειτουργικό στα άτομα με οπτική αναπηρία, ώστε να απολαμβάνουν τις αγορές τους με ευκολία κι άνεση μέσα από τις προηγμένες υπηρεσίες των καταστημάτων Μασούτης. […] Το άρθρο Η Μασούτης εγκαινιάζει το πρώτο σουπερμάρκετ στην Ελλάδα φιλικό για άτομα με οπτική αναπηρία εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μασούτης: Εγκαινιάζει το πρώτο σουπερμάρκετ στην Ελλάδα φιλικό για άτομα με οπτική αναπηρία

Πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του πρότυπου καταστήματος Μασούτης στην περιοχή Σχολή Τυφλών στην ανατολική Θεσσαλονίκη (Αλμπέρτου Ναρ 6-8 & Κύπρου).Πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του πρότυπου καταστήματος Μασούτης στην περιοχή Σχολή Τυφλών στην ανατολική Θεσσαλονίκη (Αλμπέρτου Ναρ 6-8 & Κύπρου).

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)