Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιάννης Πλακιωτάκης

14:50 - 06/07/2022

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης. Ο υπουργός με ανάρτησή του στο διαδίκτυο αναφέρει: "Διαγνώστηκα πριν λίγο θετικός στον κορωνοϊό. Εργασία από το σπίτι, τις επόμενες ημέρες, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα". Διαγνώστηκα πριν λίγο θετικός στον κορωνοιό. Εργασία από το σπίτι, τις επόμενες ημέρες, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα. — Giannis Plakiotakis (@G_Plakiotakis) July 6, 2022 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κ. Σκρέκας: «600 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία σύγχρονων μονάδων ανάκτησης και ανακύκλωσης» Σέρρες: Είχε στην αυλή του μίνι φυτεία κάνναβης (ΦΩΤΟ-VIDEO) Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική ΠΚΜ: Την επόμενη

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιάννης Πλακιωτάκης

Είχε νοσήσει ξανά τον Νοέμβριο του 2020 και είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Θετικός στον κορονοϊό ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Σε ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει: «Διαγνώστηκα πριν λίγο θετικός στον κορονοϊό. Εργασία από το σπίτι, τις επόμενες ημέρες, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα». Υπενθυμίζουμε ότι χθες (6/7) έκανε έκκληση σε όσους πάνε διακοπές να φορούν μάσκα μέσα στα πλοία. «Καλό καλοκαίρι είναι το ασφαλές καλοκαίρι. Καλώ και παρακαλώ όλους και όλες να φορούν μάσκες στους εσωτερικούς χώρους των πλοίων αλλά και στους ανοιχτούς, αν υπάρχει συνωστισμός και να τηρούν τους κανόνες ασφαλείας στη θάλασσα» είπε στο πλαίσιο περιοδείας του στη Νάξο.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Θετικός στον κορωναϊό διαγνώστηκε ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης

Θετικός στον κορωναϊό διαγνώστησε ο υπουργός Ναυτιλίας

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιάννης Πλακιωτάκης

"Διαγνώστηκα πριν λίγο θετικός στον κορονοϊό. Εργασία από το σπίτι, τις επόμενες ημέρες, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα", γνωστοποίησε.

Διαβάστε το στο euro2day.gr

Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιάννης Πλακιωτάκης

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστησε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης. Το άρθρο Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιάννης Πλακιωτάκης εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Θετικός στον κορονοϊό ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης

Με κορονοϊό διαγνώστηκε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος γνωστό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Συγκεκριμένα, ο κ. Πλακιωτάκης έγραψε: «Διαγνώστηκα πριν λίγο θετικός στον κορωνοϊό. Εργασία από το σπίτι, τις επόμενες ημέρες, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα». Διαγνώστηκα πριν λίγο θετικός στον κορωνοιό. Εργασία από το […]

Διαβάστε το στο mononews.gr

Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιάννης Πλακιωτάκης

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο υπουργός με ανάρτησή του στο διαδίκτυο αναφέρει: "Διαγνώστηκα πριν λίγο θετικός στον κορωνοϊό. Εργασία από το σπίτι, τις επόμενες ημέρες, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα". Ο κ. Πλακιωτάκης είχε νοσήσει ξανά με Covid τον Νοέμβριο του 2020 και είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί για κάποιες μέρες Το άρθρο Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιάννης Πλακιωτάκης εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Θετικός στον κορονοϊό ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media

Διαβάστε το στο news.gr

Θετικός στον κορονοϊό ο Γιάννης Πλακιωτάκης

Θετικός στον κορονοϊό ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)