Λάκης Γαβαλάς: Να περιμένεις την αλλαγή φύλου – Μπορεί να μας πει η Σοφία Χατζηπαντελή τι προϊόντα πουλάει; Τα φρύδια;

19:30 - 06/07/2022

Με νέο χρώμα στα μαλλιά εμφανίστηκε σε πρόσφατη του έξοδο ο Λάκης Γαβαλάς, γεγονός που προκάλεσε εντύπωση. «Γιατί αυτή η αλλαγή;» ήταν η ερώτηση που δέχθηκε και η απάντηση του σχεδιαστή στο δημοσιογράφο ήταν επική. «Εσύ να περιμένεις να δεις την αλλαγή φύλου για να καταλάβεις για ποιο λόγο είναι!» απάντησε αρχικά και πρόσθεσε: «Ο λόγος που αλλάζω τα μαλλιά μου είναι γιατί θέλω να ασχολούμαι με τρίχες γιατί δεν έχει κάτι σοβαρό η Ελλάδα να ασχοληθώ». Θα εμφανιστεί ο Λάκης Γαβαλάς στο My Style Rocks το οποίο επιστρέφει; «Εάν δεν έχω κάτι ποιο σπουδαίο βέβαια και θα το κάνω» απάντησε ο σχεδιαστής στην εκομπή «Mega Καλημέρα». Λάκης Γαβαλάς: «Μπορεί να μας πει η Σοφία Χατζηπαντελή τι προϊόντα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας