Ιωάννα Μαλέσκου για Φαίη Σκορδά: «Κάτι μέσα μου με κάνει να την αισθάνομαι»
13:06 - 11/07/2022
Τον αποχαιρετισμό της Φαίης Σκορδά συζητήσαν σήμερα στο «Love it», με την Ιωάννα Μαλέσκου να της στέλνει όλες τις ευχές […]
The post Ιωάννα Μαλέσκου για Φαίη Σκορδά: «Κάτι μέσα μου με κάνει να την αισθάνομαι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαλέσκου για Σκορδά: Κάτι μέσα μου με κάνει να την αισθάνομαι
Την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από τον ΑΝΤ1 και τον αποχαιρετισμό της στην τελευταία εκπομπή του Πρωινού σχολίασε η Ιωάννα Μαλέσκου. «Ακούγονται πάρα πολλά για τη Φαίη Σκορδά, όχι αν θα έρθει στον ΣΚΑΙ, όχι αν θα πάει κάπου αλλού. Όπου κι αν επιλέξει να πάει, η δική μου ευχή θα είναι όντως να τα έχει ζυγίσει όλα. Είναι πολλά χρόνια στο χώρο, άρα μπορεί να διακρίνει τι συμβαίνει και πιο περιβάλλον είναι καλύτερο για την ίδια. Εύχομαι να είναι πραγματικά ευτυχισμένη γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία από το να κάνεις αυτό που αγαπάς. Να είσαι κάθε μέρα στο χώρο που αγαπάς, με τους ανθρώπους που έχεις επιλέξει και που ξέρεις ότι και σε σέβονται και σε εκτιμούν και σε αναγνωρίζουν και σε κρ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΙωάννα Μαλέσκου για Φαίη Σκορδά: «Συγκινήθηκα γιατί ένιωσα την ίδια φόρτιση όταν έφυγα από την Κρήτη»
Μετά από εννέα χρόνια στον ANT1 και την εκπομπή Πρωινό η Φαίη Σκορδά την Παρασκευή 8/7
To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου για Φαίη Σκορδά: «Συγκινήθηκα γιατί ένιωσα την ίδια φόρτιση όταν έφυγα από την Κρήτη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΙωάννα Μαλέσκου για Φαίη Σκορδά: Κάτι μέσα μου με κάνει να την αισθάνομαι
«Εύχομαι να είναι πραγματικά ευτυχισμένη γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία από το να κάνεις αυτό που αγαπάς»
Διαβάστε το στο news.grΜαλέσκου για Σκορδά: "Κάτι μέσα μου με κάνει να την αισθάνομαι"
"Κανένας δεν παίρνει τη θέση κανενός. Οι θέσεις δεν είναι κατοχυρωμένες"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΙωάννα Μαλέσκου για Φαίη Σκορδά: «Ακούγονται πολλά! Αν έρθει στον ΣΚΑΙ..»
Για την ολοκλήρωση της συνεργασίας της Φαίης Σκορδά με τον ΑΝΤ1 και τα δημοσιεύματα αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από την εκπομπή της. Δείτε βίντεο!
The post Ιωάννα Μαλέσκου για Φαίη Σκορδά: «Ακούγονται πολλά! Αν έρθει στον ΣΚΑΙ..» appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.comΙωάννα Μαλέσκου για Σκορδά: «Κανένας δεν παίρνει τη θέση κανενός»
Τα τηλεοπτικά κλεισίματα των εκπομπών για αυτή τη σεζόν σχολίασε το πάνελ της εκπομπής Love it με την Ιωάννα Μαλέσκου να αναφέρεται και στην περίπτωση της Φαίης Σκορδά που θα την αντικαταστήσει στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ. «Θα σας είμαι ειλικρινής, χαίρομαι να βλέπω τα αποχαιρετιστήρια με χαμόγελο. Αυτό που μένει δεν είναι οι πρεμιέρες […]
The post Ιωάννα Μαλέσκου για Σκορδά: «Κανένας δεν παίρνει τη θέση κανενός» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr