Το Telekom IT hub στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε ο Κ. Πιερρακάκης

17:44 - 11/07/2022

Επίσκεψη στο Telekom IT hub, το νέο κέντρο Πληροφορικής και Λογισμικού του Ομίλου Deutsche Telekom στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κυριάκος Πιερρακάκης. Με το Telekom IT hub, που θα φέρει την εμπορική ονομασία «Τ-Digital», η Deutsche Telekom επιβεβαιώνει εκ νέου την εμπιστοσύνη της στις αναπτυξιακές προοπτικές της χώρας, υλοποιώντας μία μεγάλη επένδυση που αναδεικνύει την Θεσσαλονίκη σε τεχνολογικό κόμβο, και ενισχύει το τεχνολογικό προφίλ της χώρας. Τον Υπουργό ξενάγησαν στους χώρους της εταιρείας ο κ. Peter Leukert, Deutsche Telekom Group CIO και CEO της Telekom IT, και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ. Στην

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το Telekom IT hub στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Επίσκεψη στο Telekom IT hub, το νέο κέντρο Πληροφορικής και Λογισμικού του Ομίλου Deutsche Telekom στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κυριάκος Πιερρακάκης. Με το Telekom IT hub, που θα φέρει την εμπορική ονομασία «Τ-Digital», η Deutsche Telekom επιβεβαιώνει εκ νέου την εμπιστοσύνη της στις αναπτυξιακές προοπτικές της χώρας, υλοποιώντας μία μεγάλη επένδυση που αναδεικνύει την Θεσσαλονίκη σε τεχνολογικό κόμβο, και ενισχύει το τεχνολογικό προφίλ της χώρας.

Διαβάστε το στο mononews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)