Ιωάννα Μαλέσκου για Ιωάννα Τούνη: «Όταν δεν έχεις βάλει όρια, δεν μπορείς να επαναλάβεις το ίδιο ξανά»
13:20 - 13/07/2022
Ένα unfollow ήταν αρκετό για να φουντώσουν οι φήμες χωρισμού για την Ιωάννα Τούνη και τον
To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου για Ιωάννα Τούνη: «Όταν δεν έχεις βάλει όρια, δεν μπορείς να επαναλάβεις το ίδιο ξανά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Μαλέσκου για Ιωάννα Τούνη: Όταν δεν έχεις βάλει όρια, δεν πρέπει να επαναλάβεις το ίδιο πράγμα
“Αν δεν βάζεις ξεκάθαρα τα όρια στους άλλους, κάποιος θα παρεκτραπεί” ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου. Το unfollow που έκαναν η Ιωάννα Τούνη κι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και τις φήμες χωρισμού που ακολούθησαν σχολίασαν στο Love it με την Ιωάννα Μαλέσκου. Μάλιστα η παρουσιάστρια άνοιξε και μία συζήτηση για τα όρια που είτε υπάρχουν είτε όχι ... Περισσότερα
To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου για Ιωάννα Τούνη: Όταν δεν έχεις βάλει όρια, δεν πρέπει να επαναλάβεις το ίδιο πράγμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ιωάννα Μαλέσκου για Ιωάννα Τούνη: «Αν δεν βάζεις ξεκάθαρα όρια, κάποιος θα παρεκτραπεί»
Το unfollow που έκαναν η Ιωάννα Τούνη κι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν αρκετό για να φουντώσει τις φήμες περί χωρισμού […]
The post Ιωάννα Μαλέσκου για Ιωάννα Τούνη: «Αν δεν βάζεις ξεκάθαρα όρια, κάποιος θα παρεκτραπεί» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΙωάννα Μαλέσκου για Ιωάννα Τούνη: Αν δεν βάζεις ξεκάθαρα όρια, κάποιος θα παρεκτραπεί
«Στα δικά μου μάτια το να μοιράζεσαι τα πάντα που είναι αυτό που σε χαρακτηρίζει, σε κάνει να μην μπορείς εύκολα να μαζέψεις την κατάσταση»
Διαβάστε το στο news.grΙωάννα Μαλέσκου για Ιωάννα Τούνη: «Αν δεν βάζεις όρια στους άλλους, κάποιος θα παρεκτραπεί»
Λίγες ώρες μετά την είδηση για το unfollow της Ιωάννας Τoύνη στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τα δημοσιεύματα περί χωρισμού, η Ιωάννα Τούνη έδωσε τη δική της απάντηση, φανερά ενοχλημένη. «Λοιπόν, εγώ δεν είμαι πάρα πολύ καλά στην υγεία μου από χθες το πρωί. Όπως είπα και στο story μου τώρα λίγο συνήλθα. Είμαι λίγο καλύτερα, […]
The post Ιωάννα Μαλέσκου για Ιωάννα Τούνη: «Αν δεν βάζεις όρια στους άλλους, κάποιος θα παρεκτραπεί» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr