Πανελλήνιες 2022: Πέρασε στην ίδια σχολή με το γιο της – «Τη διάβαζε» η κόρη της

08:18 - 30/07/2022

Τεράστια επιτυχία για την νοσηλεύτρια – μαθήτρια και μητέρα Δώρα Κωστοπούλου από την Πιερία, η οποία πέρασε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής στα 46 της χρόνια, όπου και θα βρεθεί στα ίδια έδρανα με τον γιό της Κωστή, μιας και είχε περάσει στην ίδια σχολή την περσινή χρονιά. Η Δώρα Κωστοπούλου ξεκίνησε το «μαθητικό» της ταξίδι στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Κατερίνης, όταν τα δύο της παιδιά είχαν περάσει στις σχολές επιθυμίας τους και αποφάσισε πως έπρεπε να κάνει κάτι για τον εαυτό της. Τη δεύτερη χρονιά και μετά την εισαγωγή του γιού της Κωστή, στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής πήρε την απόφαση να δώσει εξετάσεις και η ίδια την επόμενη χρονιά, με μοναδικό της στόχο την ίδια σχολή, όπως τόνισε στο GRTimes.gr. «Είναι μεγάλη μάχη οι πα

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πανελλήνιες 2022: 46χρονη πέρασε στην ίδια σχολή με το γιο της - «Τη διάβαζε» η κόρη της

Η Δώρα Κωστοπούλου ξεκίνησε το «μαθητικό» της ταξίδι στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Κατερίνης, όταν τα δύο της παιδιά είχαν περάσει στις σχολές επιθυμίας τους και αποφάσισε πως έπρεπε να κάνει κάτι για τον εαυτό της

Διαβάστε το στο

Πανελλαδικές 2022: Μητέρα ετών 46 πέρασε στην ίδια σχολή με το γιο της – «Τη διάβαζε» η κόρη της

Τεράστια επιτυχία για τη νοσηλεύτρια και μητέρα Δώρα Κωστοπούλου από την Πιερία, η οποία πέρασε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής στα 46 της χρόνια

Διαβάστε το στο

Πανελλήνιες 2022: Μητέρα πέρασε στην ίδια σχολή με το γιο της - "Τη διάβαζε" η κόρη της

Τεράστια επιτυχία για την νοσηλεύτρια – μαθήτρια και μητέρα Δώρα Κωστοπούλου από την Πιερία, η οποία πέρασε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής στα 46 της χρόνια, όπου και θα βρεθεί στα ίδια έδρανα με τον γιό της Κωστή, μιας και είχε περάσει στην ίδια σχολή την περσινή χρονιά.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Πανελλήνιες 2022: Μητέρα πέρασε στην ίδια σχολή με το γιο της - "Τη διάβαζε" η κόρη της

Μεγάλη επιτυχία για τη 46χρονη μητέρα από την Πιερία - Η ίδια έδωσε Πανελλήνιες και πέρασε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, όπως και ο γιος της.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Πανελλαδικές 2022: Μητέρα ετών 46 πέρασε στην ίδια σχολή με το γιο της – «Τη διάβαζε» η κόρη της

Η Δώρα Κωστοπούλου ξεκίνησε το «μαθητικό» της ταξίδι στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Κατερίνης, όταν τα δύο της παιδιά είχαν περάσει στις σχολές επιθυμίας τους και αποφάσισε πως έπρεπε να κάνει κάτι για τον εαυτό της.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Η Δώρα Κωστοπούλου ξεκίνησε το «μαθητικό» της ταξίδι στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Κατερίνης, όταν τα δύο της παιδιά είχαν περάσει στις σχολές επιθυμίας τους και αποφάσισε πως έπρεπε να κάνει κάτι για τον εαυτό της. Τη δεύτερη χρονιά, και μετά την εισαγωγή του γιού της Κωστή στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, πήρε την απόφαση να δώσει εξετάσεις και η ίδια την επόμενη χρονιά, με μοναδικό της στόχο την ίδια σχολή. «Είναι μεγάλη μάχη οι πανελλήνιες για μία εργαζόμενη μητέρα. Αποφάσισα να δώσω όταν μεγάλωσαν τα παιδιά μου, οπότε είπα στον εαυτό μου πως έπρεπε να κάνω κάτι και για εμένα. Ο γιος μου είναι στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής από πέρσι και η κόρη μου στο Βιολογικών Εφαρμογών στα Ιωάννινα, στο 5ο έτος. Τα παιδιά μου καμαρώνου

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)