Έδεσσα: Πυρκαγιά στην περιοχή Λιθαριά – Επί τόπου η Πυροσβεστική

23:22 - 05/08/2022

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή Λιθαριά Έδεσσας. Η φωτιά ξέσπασε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες στο βράδυ της Παρασκευής (5/8) σε αγροτοδασική έκταση, ενώ για την επιχείρηση κατάσβεσης έχουν κινητοποιηθεί 15 πυροσβέστες με πέντε υδροφόρα οχήματα της Πυροσβεστικής. Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Λιθαριά Έδεσσας. Επιχειρούν 15 #πυροσβέστες με 5 οχήματα. — Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 5, 2022 ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ  The post Έδεσσα: Πυρκαγιά στην περιοχή Λιθαριά – Επί τόπου η Πυροσβεστική appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Βασιλική Λακωνίας - Επί ποδός η πυροσβεστική

Οριοθετήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η φωτιά που ξέσπασε στη Βασιλική Λακωνίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του flynews.gr η φωτιά που ξέσπασε το πρωί στους Γοράνους, στην περιοχή Βασιλική Λακωνίας έχει οριοθετηθεί. Άμεση ήταν η επέμβαση τόσο της πυροσβεστικής όσο και των ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, ενώ στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις της πυροσβεστικής.   To άρθρο Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Βασιλική Λακωνίας - Επί ποδός η πυροσβεστική δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Φωτιά στο Άγιο Όρος – Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε αγροτοδασική έκταση στο Άγιο Όρος, ανάμεσα στις μονές Δοχειαρίου και Κωνσταμονίτου. Πάντως, μέχρι στιγμής, δεν απειλούνται οι μονές. Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση κι αυτή την ώρα επιχειρούν στην περιοχή επίγειες κι εναέριες δυνάμεις. Συγκεκριμένα, στο σημείο βρίσκονται 33 πυροσβέστες με 10 οχήματα, δύο αεροσκάφη, ένα ελικόπτερο και […] Το άρθρο Φωτιά στο Άγιο Όρος – Συναγερμός στην Πυροσβεστική εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)