Έρχεται από σήμερα στη Θεσσαλονίκη η Μακάμπι

10:14 - 08/08/2022

Από σήμερα αργά το μεσημέρι αναμένεται να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη η Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενόψει του αγώνα με τον Άρη. Διαβάστε περισσότερα στο thessports.gr   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρήτη: Γυναίκα κατήγγειλε 33χρονο ότι τη μέθυσε και τη βίασε Η ΑΑΔΕ συνδέεται με το Κτηματολόγιο – Τι σημαίνει για τους ιδιοκτήτες Koζάνη: Φορτηγάκι με 300 κιλά χασίς… έμεινε στην Εγνατία Οδό – Αναζητείται ο οδηγός  Κοζάνη: Βρήκε φίδι όταν πήγε να πάρει χαρτοπετσέτα μέσα στο σπίτι (VIDEO)  Μυστήριο με τους ξαφνικούς και ανεξήγητους θανάτους νέων και παιδιών Ενοικιαζόμενα καταλύματα: Δεν πέφτει καρφίτσα σε Χαλκιδική και Πιερία Έγκλημα-Καλλιθέα Πιερίας: «Τον σκότωσα γιατί με κατέδωσε στην αστυνομία»-Στο εδώλιο ο κατηγορ

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έρχεται η Μακάμπι στη Θεσσαλονίκη και θα προπονηθεί στην Τούμπα

Η αποστολή της Μακάμπι Τελ Αβίβ αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη ενόψει του δεύτερου αγώνα (11/8) με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» και αύριο (9/8) θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Μακάμπι: Έρχεται από σήμερα στη Θεσσαλονίκη – Στην Τούμπα η προπόνηση επί ελληνικού εδάφους

Η έκρυθμη κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας και οι πολεμικές επιχειρήσεις του Ισραήλ, δεν άφησαν ανεπηρέαστη την προετοιμασία της Μακάμπι, για το προσεχές παιχνίδι της Πέμπτης με τον Άρη, για το Europa Conference League. Η αποστολή των Ισραηλινών θα καταφτάσει νωρίτερα, από την αρχική σκέψη, στη Θεσσαλονίκη (αναμένεται σήμερα, 8/08) και όλα δείχνουν πως θα […] The post Μακάμπι: Έρχεται από σήμερα στη Θεσσαλονίκη – Στην Τούμπα η προπόνηση επί ελληνικού εδάφους appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)