Φωτιά στον Ασπρόπυργο-Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

13:04 - 08/08/2022

Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση ξέσπασε στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο, νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας. Η φωτιά, καίει ξερά χόρτα, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει 25 πυροσβέστες με 11 οχήματα. Στο σημείο πνέουν ισχυροί άνεμοι, κάτι το οποίο δυσχεραίνει το έργο των πυροσβεστών, ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν απειλείται κάποια επιχείρηση ή οικεία. Πηγή: ethnos.gr και newsbomb.gr ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δ. Μάντζος: Γιατί έγιναν παρακολουθήσεις – Να γίνει έρευνα σε βάθος Deloitte: Νεφελώδες το οικονομικό κλίμα στην Ευρώπη -Οι εκτιμήσεις των CFOs Με το G/G στο «Χόθρονς» και τη φορμαρισμένη Βίσλα Πλοκ   The post Φωτιά στον Ασπρόπυργο-Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτιά στο Πετρωτό Φθιώτιδας - Μάχη της Πυροσβεστικής με τις φλόγες

Φωτιά ξέσπασε τα χαράματα στο Πετρωτό Φθιώτιδας στο Δήμο Δομοκού. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση της Φθιώτιδας, και επιχειρούν 38 πυροσβέστες με 10 οχήματα, ενώ ρίψεις κάνουν και 3 αεροσκάφη. #Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Τ/Κ Πετρωτού του δήμου Δομοκού Φθιώτιδας. Κινητοποιήθηκαν επίγειες δυνάμεις — Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 8, 2022 Σε συνέχεια προηγούμενου ... Περισσότερα To άρθρο Φωτιά στο Πετρωτό Φθιώτιδας - Μάχη της Πυροσβεστικής με τις φλόγες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Φωτιά στον Ασπρόπυργο – Επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στον Ασπρόπυργο.Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στον Ασπρόπυργο.Η φωτιά καίει ξερά χόρτα, ενώ επί τόπου επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Φωτιά στη Ροδόπη - Άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Δειλινά Ροδόπης. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Φωτιά στη Στυλίδα: Ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής στο Λογγίτσι

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε την Δευτέρα 8 Αυγούστου σε δασική έκταση στο Λογγίτσι του Δήμου Στυλίδας, σημαίνοντας συναγερμό στην Πυροσβεστική.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Φωτιά ΤΩΡΑ στον Ασπρόπυργο – Συναγερμός στην Πυροσβεστική

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ: Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας σε χαμηλή βλάστηση επί της λεωφόρου ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr Η φωτιά καίει ξερά χόρτα, ενώ σύμφωνα με την Πυροσβεστική δεν απειλούνται σπίτια. Στο σημείο επιχειρούν τρία οχήματα με εννέα πυροσβέστες.

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Έκτακτο: Φωτιά στον Ασπρόπυργο – Συναγερμός στη Πυροσβεστική

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά το μεσημέρι της Δευτέρας (08.08.2022) στην Πυροσβεστική όταν ξέσπασε φωτιά στον Ασπρόπυργο. Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση σε οικόπεδο στη λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο. Επί τόπου για την κατάσβεση της φωτιάς έχουν σπεύσει 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)