Στρέλνιεκς για ΑΕΚ: «Συνειδητοποίησα πως υπάρχει η διάθεση για κάτι καλό»
12:00 - 10/08/2022
Στρέλνιεκς για ΑΕΚ: «Συνειδητοποίησα πως υπάρχει η διάθεση για κάτι καλό»
10/08/2022
Τον χαμένο τελικό Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ, όταν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, θυμήθηκε ο Γιάνις Στρελνιεκς.
Ο Λετονός γκαρντ λίγο μετά την ανακοίνωσή του από την Ένωση μίλησε για τα ματς που κοντραρίστηκε με τους κιτρινόμαυρους.
Αναλυτικά όσα είπε στο aekbc.gr:
«Επιστρέφω στην Ελλάδα μετά από τρία χρόνια, έχοντας αρκετές αναμνήσεις στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Θυμάμαι έντονα ότι απέναντι στην ΑΕΚ, με την τότε ομάδα μου, τα είχαμε βρει... σκούρα, καθώς είχαμε χάσει σε σημαντικές αναμετρήσεις, μεταξύ αυτών και στον τελικό Κυπέλλου. Ήταν άλλωστε μία σημαντική χρονιά
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάνις Στρέλνιεκς: «Γνωρίζω ότι η ΑΕΚ είναι σε μεταβατική περίοδο αλλά υπάρχει διάθεση για κάτι καλό»
Οι πρώτες δηλώσεις του Γιάνις Στρέλνιεκς ως παίκτη της ΑΕΚ, ήρθαν να επιβεβαιώσουν το κίνητρο του Λετονού να συνεργαστεί με τους «κιτρινόμαυρους», που έχουν φιλοδοξίες για κάτι καλό.
Διαβάστε το στο