Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πόζαρε με βρεγμένο λευκό μπλουζάκι και αποκάλυψε πως δεν φοράει εσώρουχα

19:40 - 10/08/2022

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου την ερχόμενη σεζόν θα παρουσιάσει για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, το νέο reality αγάπης, «Love Island». Το μοντέλο και παρουσιάστρια, ανυπομονεί για το νέο της επαγγελματικό βήμα ενώ κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στο trailer του «Love Island» αφού θύμισε την Πάμελα Άντερσον στη θρυλική σειρά Baywatch. Τώρα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κατάφερε να προκαλέσει ντελίριο στους διαδικτυακούς της φίλους με τις νέες της πόζες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το μοντέλο, φόρεσε μόνο το λευκό της μπλουζάκι, κάθισε κάτω από το νερό με αποτέλεσμα να βραχεί και από μέσα να διαγράφονται τα… κάλλη της αποκαλύπτοντας πως δεν φοράει εσώρουχα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Φωτογραφίζεται με βρεγμένο λευκό μπλουζάκι

Δείτε τη δημοσίευση που έκανε το μοντέλο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου φωτογραφίζεται με βρεγμένο μπλουζάκι και ταράζει

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες ανέβασε στα social media, η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο φορώντας μόνο ένα λευκό t -shirt.

Διαβάστε το στο in.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποζάρει με βρεγμένο μπλουζάκι και χωρίς εσώρουχα

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες από την Ηλιάνα ΠαπαγεωργίουΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες με βρεγμένο λευκό μπλουζάκι

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου επανέρχεται τηλεοπτικά την ερχόμενη σεζόν, καθώς, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, θα παρουσιάσει για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, το νέο ριάλιτι αγάπης, «Love Island».

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η φωτογράφιση με το βρεγμένο μπλουζάκι που άναψε «φωτιά» στο Instagram

Φωτιά έβαλε στο Instagram η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που φωτογραφήθηκε με ένα λευκό βρεγμένο μπλουζάκι και πόζαρε κάτω από ένα δέντρο. Στη λεζάντα των φωτογραφιών έγραψε με κεφαλαία γράμματα «cool» και η δημοσίευσή της απέσπασε αμέσως χιλιάδες σχόλια και likes. Την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα βρίσκεται στην παρουσίαση του ριάλιτι γνωριμιών «Love Island». […] Το άρθρο Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η φωτογράφιση με το βρεγμένο μπλουζάκι που άναψε «φωτιά» στο Instagram εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου φωτογραφίζεται με βρεγμένο μπλουζάκι και ταράζει (φωτό)

Mε μία αποκαλυπτική ανάρτηση επανήλθε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Το μοντέλο αναρτά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του και αυτή τη φορά επέλεξε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς του κάτι διαφορετικό. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε ένα λευκό μπλουζάκι και πόζαρε κάτω από ένα δέντρο. Τη διαφορά ωστόσο, την έκανε το γεγονός ότι […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Σάλος με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Ποζάρει με λευκή βρεγμένη μπλούζα, χωρίς εσώρουχα! (Εικόνες)

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ζει προκλητικά το φετινό καλοκαίρι και δεν σταματάει να… κάνει δώρα στους αγαπημένους της followers. Tις διακοπές απολαμβάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το τελευταίο διάστημα και όπως πάντα μοιράζεται στιγμιότυπά με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου την ερχόμενη σεζόν θα παρουσιάσει στο ΣΚΑΪ, το νέο reality αγάπης, «Love Island» και ανυπομονεί για το νέο της […] The post Σάλος με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Ποζάρει με λευκή βρεγμένη μπλούζα, χωρίς εσώρουχα! (Εικόνες) appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποζάρει με βρεγμένο λευκό τοπ θυμίζοντας σκηνή από ταινία

Tις διακοπές απολαμβάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το τελευταίο διάστημα και όπως πάντα μοιράζεται στιγμιότυπά με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου την ερχόμενη σεζόν θα παρουσιάσει στο ΣΚΑΪ, το νέο reality αγάπης, «Love Island» και ανυπομονεί για το νέο της επαγγελματικό βήμα. Η ίδια μας δείχνει συχνά και τα μαγιό που επιλέγει για τις βουτιές της. […] The post Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποζάρει με βρεγμένο λευκό τοπ θυμίζοντας σκηνή από ταινία appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Dj Valentino για Ελένη Μενεγάκη: «Όταν βάζεις νερό στο κρασί σου, γίνεται νερόκρασο και δεν πετυχαίνει»

Ο Γιώργος Λιάγκας διέψευσε το ρεπορτάζ της Κατερίνας Καινούργιου – «Έπρεπε να κάνει ghosting» λέει ο Ετεοκλής Παύλου

Νέα ανάρτηση Καλλιάνου: Άδωνι, δεν τα βάζω μαζί σου – Όσο ο πατέρας μου έσβηνε, έψαχναν να βρουν αν πληροί τα κριτήρια για ΜΕΘ

Αυτό το βίντεο «έκαψε» τους «εγκεφάλους» στη δολοφονία Λυγγερίδη – Ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες έδωσαν το πρόσταγμα για επίθεση

Η Ματίνα Παγώνη απαντά στον Γιάννη Καλλιάνο: «Υπάρχουν κριτήρια, για να μπει στη ΜΕΘ και να διασωληνωθεί ένας ασθενής»

Stoiximan Super League: Φαβορί για το πρωτάθλημα η ΑΕΚ – Βαθμολογία και πρόγραμμα