Η Ιωάννα Τούνη δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά: «Δεν με χωράνε τα ρούχα μου» – Βίντεο
19:44 - 14/08/2022
Διακοπές στην Κρήτη για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, οι οποίοι σε λίγους μήνες
To άρθρο Η Ιωάννα Τούνη δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά: «Δεν με χωράνε τα ρούχα μου» – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Τούνη: Δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της – «Δεν μου κάνουν τα ρούχα μου»
Η Ιωάννα Τούνη περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος δήλωσε 101% ερωτευμένος με την αγαπημένη του. Η γνωστή influencer βρίσκεται σε διακοπές και σε βίντεο που ανέβασε στο instagram έδειξε πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλιά της και είπε: «Δεν μου κάνουν τα ρούχα μου, θα βγω με το παρεό. Δεν μου κάνουν και δεν είχα υπολογίσει ότι η κοιλιά μεγαλώνει τόσο πολύ και το στήθος μου μαζί και δεν χωράνε, δεν είναι ντροπή, αλήθεια είναι. Δεν με χωράνε τα ρούχα μου, πρέπει να πάρω μεγαλύτερο νούμερο, πάρα πολύ μεγάλο νούμερο για να έχει περιθώριο».
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ Ιωάννα Τούνη για τη φουσκωμένη κοιλιά της – «Δεν με χωράνε τα ρούχα μου»
Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει η Ιωάννα Τούνη, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η influencer που τους πρώτους μήνες ταλαιπωρήθηκε από εμετούς και ζαλάδες φαίνεται τις τελευταίες ημέρες νιώθει αρκετά καλύτερα. Έπειτα από αρκετό διάστημα η Ιωάννα Τούνη μαζί με τον αγαπημένο της έφυγε για την Κρήτη. Σήμερα για άλλη […]
The post Η Ιωάννα Τούνη για τη φουσκωμένη κοιλιά της – «Δεν με χωράνε τα ρούχα μου» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr