Κωνσταντινόπουλος: «Η εξεταστική επιτροπή θα διερευνήσει και την χρήση του Predator στην Ελλάδα»

11:56 - 17/08/2022

Στο θέμα της υποκλοπής του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ αλλά και στον θάνατο του μικρού κοριτσιού στον Έβρο αναφέρθηκε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί».Στο θέμα της υποκλοπής του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ αλλά και στον θάνατο του μικρού κοριτσιού στον Έβρο αναφέρθηκε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί».Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ άφησε σαφείς αιχμές προς την κυβέρνηση, τονίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Η εξεταστική να διερευνήσει και τη χρήση του Predator στην Ελλάδα

«Όταν υπάρχει ένα νεκρό παιδί πρέπει να το σεβόμαστε, τα λόγια μας και οι πράξεις μας πρέπει να είναι ανάλογες της τραγωδίας», δήλωσε την Τετάρτη ο αντιπρόεδρος της Βουλής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, καλώντας τη Νέα Δημοκρατία να μην αντιμετωπίζει το θέμα με ελαφρότητα. Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής δεν βιάζεται να κάνει αναλύσεις και να προπαγανδίζει, όπως είπε, fake news είτε της μιας είτε της άλλης πλευράς. 

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

O. Κωνσταντινόπουλος: «Η εξεταστική επιτροπή θα διερευνήσει και την χρήση του predator στην Ελλάδα»

Για το θέμα του εγκλωβισμού των προσφύγων στη νησίδα του Έβρου: Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι όταν υπάρχει ένα νεκρό παιδί πρέπει να το σεβόμαστε, τα λόγια μας και οι πράξεις μας πρέπει να είναι ανάλογες της τραγωδίας.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Κωνσταντινόπουλος: Η εξεταστική να διερευνήσει και τη χρήση του Predator στην Ελλάδα

Το θέμα των προσφύγων στον Έβρο, όπως και εκείνο των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, ήταν τα βασικά θέματα της συνέντευξης, που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο αντιπρόεδρος της Βουλής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Ξεκινώντας από το θέμα των προσφύγων -με βάση και τη σχετική ενημέρωση από το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής- ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος υπογράμμισε πως «όταν υπάρχει ένα νεκρό Το άρθρο Κωνσταντινόπουλος: Η εξεταστική να διερευνήσει και τη χρήση του Predator στην Ελλάδα εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Η εξεταστική να διερευνήσει και τη χρήση του Predator στην Ελλάδα

Το θέμα των προσφύγων στον Έβρο, όπως και εκείνο των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, ήταν τα βασικά θέματα της συνέντευξης, που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο αντιπρόεδρος της Βουλής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.Ξεκινώντας από το θέμα των προσφύγων -με βάση και τη [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Ελένη Μενεγάκη: «Είμαι το καλύτερο αφεντικό, αλλά είμαι και το δυσκολότερο»

Πρώτη παρουσία του Ντάνι Αλβες στα δικαστήρια για να τηρήσει τους όρους αποφυλάκισης

Αύριο στο υπουργικό Συμβούλιο ανακοινώνεται η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

Το σαρδάμ της Δέσποινας Καμπούρη που… διέλυσε το πλατό του «Πάμε Δανάη»

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντιπρόεδρος στο κόμμα Δημοκράτες

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλεί ενδιαφέρον η προσωπική μου ζωή»