Εναλλακτικός Τουρισμός: «Ανοίγουν τις πόρτες» τους ζυθοποιεία, ελαιοτριβεία και τυροκομεία
07:48 - 24/08/2022
Ο εναλλακτικός τουρισμός ενισχύεται και με ‘όχημα’ τα προϊόντα της ελληνικής γης τοποθετεί τις βάσεις για την απόκτηση Σήματος Επισκέψιμων Ελαιοτριβείων, Ζυθοποιείων και Τυροκομείων που προωθεί το υπουργείο Τουρισμού. «Στο εξωτερικό το 20% - 30% των εσόδων των ζυθοποιείων προέρχεται από τις επισκέψεις, εκεί όπου παράγεται η μπύρα» δηλώνει στο GRTimes.gr ο Άγγελος Κανιατσάκης συνιδρυτής πρότυπης μικροζυθοποιίας, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Ρεπορτάζ: Ντέπυ Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com)
Οι επισκέψεις σε οινοποιεία της χώρας μας είναι πολλαπλές και δη για εκείνους που είναι λάτρεις του καλού κρασιού. Πολλαπλές είναι και οι εκδηλώσεις που γίνονται κατά τη διάρκεια του έτους όπως για παράδειγμ
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr