Μητροπολίτης Δωδώνης: Νέες δηλώσεις μετά τον σάλο – «Δεν αναθεωρώ» (VIDEO)
11:08 - 03/09/2022
Νέες δηλώσεις έκανε ο Μητροπολίτης Δωδώνης σε τηλεφωνική επικοινωνία στο Mega, μετά τον σάλο με τις χθεσινές προκλητικές δηλώσεις του περί βιασμού.
«Σταματώ τις οποιεσδήποτε δηλώσεις και οποιαδήποτε επαφή με οποιονδήποτε σταθμό. Τελείωσε» είπε αρχικά ο Μητροπολίτης Δωδώνης.
«Άλλα λέμε, άλλα μας ρωτάνε και άλλα παρουσιάζονται. Δεν με νοιάζει καθόλου. Έχω ζήσει μία ζωή με αμφισβήτηση. Δεν με νοιάζει τίποτα. Χαίρετε και αγαλλιάσθε. Λοιπόν, εν πάση περιπτώσει, αυτά που είπα όποτε θεωρώ εγώ θα τα αναθεωρήσω, αν χρειάζεται να τα αναθεωρήσω» πρόσθεσε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητροπολίτης Χρυσόστομος: Ζητώ συγγνώμη από οποιονδήποτε ένιωσε αδικημένος από τις δηλώσεις μου
Μάλιστα η δημοσιογράφος ρωτά τον Μητροπ
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αμετανόητος ο Μητροπολίτης Δωδώνης: «Δεν αναθεωρώ» (video)
Εμμένει στις ακραίες δηλώσεις του ο Μητροπολίτης Δωδώνης, Χρυσόστομος μετά τη θύελλα αντιδράσεων.
The post Αμετανόητος ο Μητροπολίτης Δωδώνης: «Δεν αναθεωρώ» (video) appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΜητροπολίτης Δωδώνης για τις δηλώσεις περί βιασμού: Μετά την «συγγνώμη» ήρθε το «δεν αναθεωρώ…» ΒΙΝΤΕΟ
«Δεν αναθεωρώ…». Αυτή ήταν σήμερα η απάντηση του Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομου, ο οποίος εμμένει στις άκρως προκλητικές δηλώσεις του περί βιασμού, παρά το γεγονός ότι χθες ζήτησε «συγγνώμη».
Ο Μητροπολίτης μίλησε σήμερα Σάββατο στο MEGA και στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και φάνηκε αμετανόητος, ενώ τα έβαλε και με την υπουργό Παιδείας για το θέμα των Θρησκευτικών.
«Δεν αναθεωρώ…»
Συγκεκριμένα, σε επικοινωνία που είχε με δημοσιογράφο της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», είπε: «Σταματώ τις οποιαδήποτε δηλώσεις και οποιαδήποτε επαφή με οποιονδήποτε σταθμό. Τελείωσε».
Και συνέχισε ο μητροπολίτης: «Άλλα λέμε, άλλα μας ρωτάνε και άλλα παρουσιάζονται. Δεν με νοιάζει καθόλου. Έχω ζήσει μία
Διαβάστε το στο lamianow.grΑμετανόητος ο Μητροπολίτης Δωδώνης για τις δηλώσεις περί βιασμού: Μετά την «συγγνώμη» ήρθε το «δεν αναθεωρώ...»
Τι άλλαξε από χθες μέχρι σήμερα;
Διαβάστε το στο patrasevents.grΜητροπολίτης Δωδώνης μετά τον σάλο: «Θα τα αναθεωρήσω, αν χρειάζεται να τα αναθεωρήσω»
Μετά τις αδιανόητες δηλώσεις του για τον βιασμό, ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος μίλησε στο «Χαμογέλα και πάλι» Συγκεκριμένα, σε επικοινωνία που είχε με τη δημοσιογράφο της εκπομπής του Mega, Βούλα Αγγουρά, είπε χαρακτηριστικά: «Σταματώ τις οποιαδήποτε δηλώσεις και οποιαδήποτε επαφή με οποιονδήποτε σταθμό. Τελείωσε» Και συνέχισε ο μητροπολίτης: « Άλλα λέμε, άλλα μας ρωτάνε και […]
Το άρθρο Μητροπολίτης Δωδώνης μετά τον σάλο: «Θα τα αναθεωρήσω, αν χρειάζεται να τα αναθεωρήσω» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
Διαβάστε το στο Newsique.gr