Γκατούζο: «Έχασα τελικό Champions League από 3-0 και είδα την Παναγία μπροστά μου»!
12:10 - 05/09/2022
Καμία συνέντευξη Τύπου δεν είναι βαρετή με τον Τζενάρο Γκατούζο. Παρότι η Βαλένθια συνέτριψε με 5-1 τη Χετάφε ο Ιταλός τεχνικός είχε νεύρα και θυμήθηκε το πάθημα που είχε ως παίκτης στον τελικό της Μίλαν με τη Λίβερπουλ το 2003 στην Κωνσταντινούπολη. «Είμαι εκνευρισμένος. Δεχτήκαμε γκολ, κάναμε λάθη και φάγαμε κόκκινη κάρτα. Θα πρέπει να […]
The post Γκατούζο: «Έχασα τελικό Champions League από 3-0 και είδα την Παναγία μπροστά μου»! first appeared on ThesSports.
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γκατούζο: «Στον τελικό του Champions League κόντρα στη Λίβερπουλ είδα μπροστά του μια την Παναγία»
Απίστευτη ατάκα χάρισε ο Γκατούζο μετά το νικηφόρο ματς της Βαλένθια, τονίζοντας πως στον τελικό του Champions League κόντρα στη Λίβερπουλ είδε μπροστά την Παναγία!
Διαβάστε το στο Γκατούζο: Στον τελικό του Ch. League κόντρα στη Λίβερπουλ είδα την Παναγία!
Τρομερή ατάκα χάρισε ο Τζενάρο Γκατούζο μετά την πεντάρα της Βαλένθια κόντρα στη Χετάφε (5-1)
Διαβάστε το στο aek365.comΓκατούζο: «Έχασα τελικό Champions League από 3-0 και είδα την Παναγία μπροστά μου»
Καμία συνέντευξη Τύπου δεν είναι βαρετή με τον Τζενάρο Γκατούζο. Παρότι η Βαλένθια συνέτριψε με 5-1 τη Χετάφε ο Ιταλός τεχνικός είχε νεύρα και θυμήθηκε το πάθημα που είχε ως παίκτης στον τελικό της Μίλαν με τη Λίβερπουλ το 2003 στην Κωνσταντινούπολη.
The post Γκατούζο: «Έχασα τελικό Champions League από 3-0 και είδα την Παναγία μπροστά μου» appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΓκατούζο: «Στον τελικό με την Λίβερπουλ είδα την Παναγία»
Κάτι παραπάνω από συγκλονισμένος ήταν ο Τζενάρο Γκατούζο μετά την ανατροπή της Λίβερπουλ επί της Μίλαν στον Τελικό της Κωνσταντινούπολης το 2005.
Διαβάστε το στο fosonline.gr