Επιμένει στις προκλήσεις ο Ερντογάν: «Μία νύχτα ξαφνικά μπορούμε να έρθουμε»

10:48 - 06/09/2022

«Την απειλή του ότι μία νύχτα μπορούμε να έρθουμε» επανέλαβε ο Ερντογάν, σε δηλώσεις που έκανε λίγο πριν την αναχώρησή του για επίσημη επίσκεψη σε βαλκανικές χώρες. Συγκεκριμένα, ερωτηθείς από Τούρκο δημοσιογράφο σε σχέση με τους τουρκικούς ισχυρισμούς περί «κλειδώματος» τουρκικών μαχητικών F-16 από το ραντάρ του αντιαεροπορικού συστήματος S-300, δήλωσε ότι η Ελλάδα «υπολογίζει» τις δηλώσεις που έκανε προ ημερών, «αντιλαμβάνεται τις ευαισθησίες μας», σε αντίθετη περίπτωση, «μία νύχτα ξαφνικά, μπορεί να έρθουμε». Ο Τούρκος πρόεδρος στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Βαλκανική, θα επισκεφτεί τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, την Κροατία και τη Σερβία. Πηγή: cnn.gr ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σετσουάν: Τουλάχιστον 65 νε

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συνεχίζει τις απειλές ο Ερντογάν: «Μπορεί ξαφνικά να έρθουμε ένα βράδυ»

Επιμένει ο τούρκος πρόεδρος στην τακτική των προκλήσεων

Διαβάστε το στο tovima

Επιμένει στις απειλές ο Ερντογάν: «Μία νύχτα μπορεί να έρθουμε ξαφνικά»

Στην εμπρηστική ρητορική επιμένη η Άγκυρα, με τον Τούρκο πρόεδρο να επανέρχεται σήμερα με νέες απειλές κατά της Ελλάδας, επαναλαμβάνοντας τη φράση «μία νύχτα μπορεί να έρθουμε ξαφνικά». 

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Απειλεί και πάλι ο Ερντογάν: «Μπορεί ξαφνικά να έρθουμε ένα βράδυ»

Υψηλούς διατηρεί τους τόνους ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επιμένοντας για τη δήθεν παρενόχληση τουρκικών αεροσκαφών στο Αιγαίο και απειλώντας ξανά ότι «μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ».

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Συνεχίζει τις προκλήσεις ο Ερντογάν – “Μπορεί να έρθουμε ξαφνικά το βράδυ”

Σε συνεχή γραμμή προκλήσεων, ο Ερντογάν απείλησε και πάλι την Ελλάδα με ξαφνική στρατιωτική επιχείρηση. Λίγο πριν αναχωρήσει για τη βαλκανική του περιοδεία (σε Σερβία, Βοσνία και Κροατία) ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επέλεξε να επιτεθεί και πάλι στην Ελλάδα. Ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε ότι η χώρα του “εξακολουθεί να παρακολουθεί με ιδιαίτερη ευαισθησία το ζήτημα του λοκαρίσματος των F-16 από […] The post Συνεχίζει τις προκλήσεις ο Ερντογάν – “Μπορεί να έρθουμε ξαφνικά το βράδυ” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Ερντογάν: «Μία νύχτα ξαφνικά μπορούμε να έρθουμε»

«Μία νύχτα ξαφνικά, μπορεί να έρθουμε» επανέλαβε ο Ερντογάν, σε δηλώσεις που έκανε λίγο πριν την αναχώρησή του για επίσημη επίσκεψη σε βαλκανικές χώρες. 

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Επιμένει στην ωμή απειλή ο Ερντογάν: «Μία νύχτα ξαφνικά μπορούμε να έρθουμε»

«Την απειλή του ότι μία νύχτα μπορούμε να έρθουμε» επανέλαβε ο Ερντογάν, σε δηλώσεις που έκανε λίγο πριν την αναχώρησή του για επίσημη επίσκεψη σε βαλκανικές χώρες. Συγκεκριμένα, ερωτηθείς από Τούρκο δημοσιογράφο σε σχέση με τους τουρκικούς ισχυρισμούς περί «κλειδώματος» τουρκικών μαχητικών F-16 από το ραντάρ του αντιαεροπορικού συστήματος S-300, δήλωσε ότι η Ελλάδα «υπολογίζει» τις δηλώσεις που […] The post Επιμένει στην ωμή απειλή ο Ερντογάν: «Μία νύχτα ξαφνικά μπορούμε να έρθουμε» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)