Ιτούδης: «Αυτό που είδα στα αποδυτήρια μεταφράστηκε στο παρκέ»
20:26 - 06/09/2022
Ο Δημήτρης Ιτούδης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη νίκη της Ελλάδας με 99-77 επί της Ουκρανίας για το Eurobasket 2022.
Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιτούδης μετά το Ελλάδα – Ουκρανία: «Αυτό που είδα εγώ στο ημίχρονο στα αποδυτήρια, το είδατε να μεταφράζεται στο παρκέ»
Ο Δημήτρης Ιτούδης αναφέρθηκε στην αντίδραση που έβγαλε η Εθνική μπάσκετ, μετά το ημίχρονο του Ελλάδα – Ουκρανία, υποστηρίζοντας ότι η εκπληκτική εμφάνιση της ομάδας στην 3η περίοδο προήλθε από όσα έγιναν στην ανάπαυλα στα αποδυτήρια. «Συγχαρητήρια στους παίκτες. Μοιάζει να είναι εύκολο, αλλά εμείς το κάναμε. Εκπληκτική προσπάθεια, έτσι χτίζονται οι χαρακτήρες και οι ... Περισσότερα
To άρθρο Ιτούδης μετά το Ελλάδα – Ουκρανία: «Αυτό που είδα εγώ στο ημίχρονο στα αποδυτήρια, το είδατε να μεταφράζεται στο παρκέ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ιτούδης: «Μου άρεσε ό,τι είδα στα αποδυτήρια στο ημίχρονο»
Στα όσα ειπώθηκαν στα αποδυτήρια της Εθνικής Ανδρών στο ημίχρονο του νικηφόρου αγώνα με την Ουκρανία και έδωσαν την απαραίτητη ώθηση στη «γαλανόλευκη»...
Διαβάστε το στο ZouglaEurobasket 2022 – Ιτούδης: «Μου άρεσε αυτό που είδα στο ημίχρονο στα αποδυτήρια-Tο είδατε να μεταφράζεται στο παρκέ»
Ο προπονητής της Εθνικής μπάσκετ Δημήτρης Ιτούδης αναφέρθηκε στην αντίδραση που έβγαλε η Εθνική μπάσκετ, μετά το ημίχρονο του Ελλάδα – Ουκρανία, καθώς στο πρώτο ημίχρονο ήταν προβληματική η εικόνα της Εθνικής μας ομάδας.Ο προπονητής της Εθνικής μπάσκετ Δημήτρης Ιτούδης αναφέρθηκε στην αντίδραση που έβγαλε η Εθνική μπάσκετ, μετά το ημίχρονο του Ελλάδα – Ουκρανία, καθώς στο πρώτο ημίχρονο ήταν προβληματική η εικόνα της Εθνικής μας ομάδας.Ο Δημήτρης Ιτούδης, λοιπόν, υποστήριξε ότι η εκπληκτική εμφάνιση της ομάδας στην 3η περίοδο προήλθε από όσα έγιναν στην ανάπαυλα στα αποδυτήρια. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΙτούδης:«Μου άρεσε ό,τι είδα στα αποδυτήρια στο ημίχρονο» (video)
Στα όσα ειπώθηκαν στα αποδυτήρια της Εθνικής Ανδρών στο ημίχρονο του νικηφόρου αγώνα με την Ουκρανία και έδωσαν την απαραίτητη ώθηση στη «γαλανόλευκη», προκειμένου να αντιδράσει και να «καθαρίσει» τον αγώνα στην επανάληψη, στάθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Ιτούδης, στη συνέντευξη Τύπου. «Ήταν μια καλή μέρα για μας, γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα κακό ξεκίνημα, […]
The post Ιτούδης:«Μου άρεσε ό,τι είδα στα αποδυτήρια στο ημίχρονο» (video) appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΙτούδης:«Μου άρεσε ό,τι είδα στα αποδυτήρια στο ημίχρονο»
Στα όσα ειπώθηκαν στα αποδυτήρια της Εθνικής Ανδρών στο ημίχρονο του νικηφόρου αγώνα με την Ουκρανία και έδωσαν την απαραίτητη ώθηση στη «γαλανόλευκη», προκειμένου να αντιδράσει και να «καθαρίσει» τον αγώνα στην επανάληψη, στάθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Ιτούδης, στη [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΙτούδης: «Αυτό που έγινε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο…»
Ο Δημήτρης Ιτούδης στις δηλώσεις του μετά το ματς της Εθνικής ομάδας στάθηκε στην αντίδραση των παικτών του στα αποδυτήρια και στην παρουσία του Γιώργου Παπαγιάννη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ: Για το ματς: «Καταρχάς συγχαρητήρια στην ομάδα και στους παίκτες. Μοιάζει να είναι εύκολο αλλά εμείς το κάναμε εύκολο επειδή προσπαθήσαμε. Έτσι χτίζει […]
The post Ιτούδης: «Αυτό που έγινε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο…» first appeared on ThesSports.
Διαβάστε το στο thessports.grΔ. Ιτούδης: «Μου άρεσε ό,τι είδα στα αποδυτήρια στο ημίχρονο»
Στα όσα ειπώθηκαν στα αποδυτήρια της Εθνικής Ανδρών στο ημίχρονο του νικηφόρου αγώνα με την Ουκρανία και έδωσαν την απαραίτητη ώθηση στη «γαλανόλευκη», προκειμένου να αντιδράσει και να «καθαρίσει» τον αγώνα στην επανάληψη, στάθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Ιτούδης, στη συνέντευξη Τύπου.
«Ήταν μια καλή μέρα για μας, γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα κακό ξεκίνημα, χωρίς χέρια στην άμυνα, χωρίς επικοινωνία. Μου άρεσε ό,τι είδα στα αποδυτήρια στο ημίχρονο. Η ομάδα πάλεψε, προκάλεσε λάθη στον αντίπαλο και βρήκε εύκολους πόντους. Ήταν ένα καλό μάθημα για μας για να χτίσουμε μια καλή νοοτροπία. Όταν η ομάδα είναι τόσο συγκεντρωμένη, εμείς οι προπονητές ανατριχιάζουμε», είπε ο Έλληνας τεχνι
Διαβάστε το στο grtimes.gr