Snik για Ελεονώρα Μελέτη: «Μου είστε αντιπαθέστατη – Καθίστε στα αβγά σας»
07:58 - 07/09/2022
Η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε στη χθεσινή εκπομπή «Mega Καλημέρα» την κίνηση του Snik να δωρίσει χρήματα
To άρθρο Snik για Ελεονώρα Μελέτη: «Μου είστε αντιπαθέστατη – Καθίστε στα αβγά σας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Snik για Ελεονώρα Μελέτη: «Μου είστε αντιπαθέστατη»
«Καθίστε στα αβγά σας» ανέφερε ο τράπερ για την παρουσιάστρια μέσω Instagram
Διαβάστε το στο Snik για Ελεονώρα Μελέτη: Μου είστε αντιπαθέστατη – Καθίστε στα αβγά σας
«Έτυχε, ένας άνθρωπος ζήτησε λεφτά και έδωσα λεφτά. Αντιθέτως που εσείς τόσο καιρό δεν έχετε δώσει κάτι, μόνο παίρνετε» είπε ο Snik στην Ελεονώρα Μελέτη
Διαβάστε το στο Snik σε Ελεονώρα Μελέτη: «Μου είστε αντιπαθέστατη, πάρτε και τα πέντε λεπτά δημοσιότητά σας…»
Πριν από λίγες ημέρες ο Snik μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό...
Διαβάστε το στο ZouglaSnik σε Ελεονώρα Μελέτη: «Μου είστε αντιπαθέστατη»
«Καθίστε στα αβγά σας» ανέφερε ο τράπερ για την παρουσιάστρια μέσω Instagram
Διαβάστε το στο Snik σε Ελεονώρα Μελέτη: «Μου είστε αντιπαθέστατη, πάρτε και τα πέντε λεπτά δημοσιότητά σας…»
Πριν από λίγες ημέρες ο Snik μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, απευθύνθηκε στους τηλεοπτικούς σταθμούς που του ζητούν να τους...
Διαβάστε το στο govastileto.grSnik σε Ελεονώρα Μελέτη: «Μου είστε αντιπαθέστατη»
Η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε μέσα από τη χθεσινή εκπομπή της «MEGA Καλημέρα» την κίνηση του Snik να δωρίσει χρήματα σε έναν άνθρωπο, αλλά και τις δηλώσεις του πώς για να δώσει συνέντευξη σε κάποιο κανάλι, θα πρέπει να πληρωθεί αδρά.
Διαβάστε το στο thebest.grΝέα κόντρα Snik και Ελεονώρα Μελέτη – «Μου είστε αντιπαθέστατη»
Η «πληρωμένη» απάντηση του Snik στην Ελεονώρα Μελέτη μέσα από μία σειρά Instagram Stories.
Διαβάστε το στο neolaia.grSnik σε Ελεονώρα Μελέτη: Μού είστε αντιπαθέστατη, όπως σε πολύ άλλο κόσμο
Με την Ελεονώρα Μελέτη τα έβαλε αυτήν τη φορά ο Snik. O γνωστός τράπερ ενημερώθηκε για όσα είπε η παρουσιάστρια από την εκπομπή της στο Mega γι’ αυτόν και έσπευσε να δώσει τη δική του απάντηση. Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε την κίνηση του Snik να δώσει χρήματα σε άνθρωπο που το είχε ανάγκη, ενώ […]
The post Snik σε Ελεονώρα Μελέτη: Μού είστε αντιπαθέστατη, όπως σε πολύ άλλο κόσμο appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr