Γ. Οικονόμου: Ένα εξάμηνο νωρίτερα στην κυκλοφορία το έργο Θέρμη-Γαλάτιστα

09:44 - 07/09/2022

Στο έργο αναβάθμισης τμήματος του άξονα Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου αναφέρεται με ανάρτησή του στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. «Με σχέδιο δόθηκε στην κυκλοφορία, 6 μήνες νωρίτερα, το έργο αναβάθμισης & βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στο τμήμα Θέρμη – Γαλάτιστα του άξονα Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου προϋπολογισμού 29 εκατ. Є, που αποτελούσε εκκρεμότητα από το 2010», αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο κ. Οικονόμου. «Αυτό το έργο είναι ένα από τα πολλά που κάνουμε στην ευρύτερη περιοχή, γιατί μαζί με το Μετρό Θεσσαλονίκης, μαζί με την οδική σύνδεση που κάνουμε επιτέλους στο λιμάνι της πόλης, μαζί με το FlyΟver και όλα τα σιδηροδρομικά έργα τα οποία έχουν δρομολογηθεί,

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οικονόμου: Ένα εξάμηνο νωρίτερα στην κυκλοφορία ο δρόμος Θέρμη-Γαλάτιστα

Στο έργο αναβάθμισης τμήματος του άξονα Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου αναφέρεται με ανάρτησή του στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. «Με σχέδιο δόθηκε στην κυκλοφορία, 6 μήνες νωρίτερα, το έργο αναβάθμισης και βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στο τμήμα Θέρμη - Γαλάτιστα του άξονα Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου προϋπολογισμού 29 εκατ. ευρώ, που αποτελούσε εκκρεμότητα από το Το άρθρο Οικονόμου: Ένα εξάμηνο νωρίτερα στην κυκλοφορία ο δρόμος Θέρμη-Γαλάτιστα εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)