Ελπίδα: Η διπροσωπία του ρόλου της στη «Γη της ελιάς» – «Έχουμε κάνει κόμμα με τις συγκρατούμενες για να πάρουμε τα λεφτά της Αθηνάς»

04:30 - 16/09/2022

Στον καναπέ της «Ελένης» με παρουσιάστρια την Ελένη Μενεγάκη κάθισε το απόγευμα της Πέμπτης (15/9) η Ελπίδα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα της αλλά και το καινούργιο βήμα που ετοιμάζει, αφού θα τη δούμε στον δεύτερο κύκλο της σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς», η οποία κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 19/9. «52 χρόνια βρίσκομαι στον χώρο από το ξεκίνημά μου. Δεν ήξερα πώς γίνεται η δουλειά στην αρχή, δεν είχα ανθρώπους γύρω μου να με στηρίξουν. Ήρθα στην Αθήνα, βρήκα ανθρώπους, συνεργάστηκα. Όλοι οι Έλληνες απανταχού με ξέρουν, δε θέλω να είμαι αχάριστη». Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα της, τονίζοντας πως ο τρόπος ζωής της νύχτας δεν της ταίριαζε. «Όποτε ή

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας