Λεβαντόβσκι: «Αδύνατο να καταπιέσω όλα τα αισθήματα για την Μπάγερν»

22:00 - 19/09/2022

Λεβαντόβσκι: «Αδύνατο να καταπιέσω όλα τα αισθήματα για την Μπάγερν» 19/09/2022 Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Πολωνίας για τα παιχνίδια με Ολλανδία και Ουαλία στο Nations League, όμως στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις για την Μπαρτσελόνα και το πώς αισθάνθηκε που αντιμετώπισε την Μπάγερν. "Το παιχνίδι απέναντι στην Μπάγερν ήταν ένα μάθημα για εμάς. Πριν από τον αγώνα δεν περιμέναμε ότι θα επιβάλλουμε το στιλ μας και θα δημιουργούσαμε πολλές ευκαιρίες. Τώρα μάθαμε ότι μπορούμε να το κάνουμε. Αυτό το παιχνίδι μάς έδειξε ότι μπορούμε να το κάνουμε και μπορούμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες ακόμα και σε δύσκο

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λεβαντόφσκι: “Αδύνατο να καταπιέσω τα συναισθήματά μου”

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι σχολίασε την επιστροφή του στο Μόναχο ως αντίπαλος της Μπάγερν για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα και τα συναισθήματά του. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Πολωνίας για τα παιχνίδια με Ολλανδία και Ουαλία στο Nations League, όμως στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις για την Μπαρτσελόνα και το πώς […] The post Λεβαντόφσκι: “Αδύνατο να καταπιέσω τα συναισθήματά μου” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)