Συγκλονίζει η γυναίκα που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στον αέρα του «Καλημέρα Ελλάδα»: «Αν δεν με τραβούσε μια γυναίκα, θα ήμουν νεκρή»

13:12 - 21/09/2022

Στον ΑΝΤ1 και στους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου μίλησε η γυανίκα που παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο στην Θεσσαλονίκη, ενώ έκανε ζωντανή μετάδοση στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου.Στον ΑΝΤ1 και στους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου μίλησε η γυανίκα που παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο στην Θεσσαλονίκη, ενώ έκανε ζωντανή μετάδοση στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου.Όπως είπε, «θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με βοήθησε και στην Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου που πήρε το ασθενοφόρο. Έκανα ένα μεγάλο χειρουργείο που κράτησε πολλές […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας