Κυριάκος Μητσοτάκης στο Bloomberg: Είμαστε όλοι ενωμένοι στο θέμα της στήριξης της Ουκρανίας

21:46 - 21/09/2022

Δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού από τη Νέα Υόρκη

Διαβάστε Περισσότερα στο tanea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κυριάκος Μητσοτάκης στο Bloomberg: «Ο πόλεμος δεν πηγαίνει καλά για τον Πούτιν»

Για τον πόλεμο στην Ουκρανία μίλησε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη του στο Bloomberg.   Δείτε απόσπασμα της συνέντευξης “We are all united in supporting Ukraine to defend itself against what is an open act of aggression,” says Greek Prime Minister Kyriakos Mitsotakis. Russian President Vladimir Putin declared Wednesday a “partial mobilization,” calling 300,000 ... Περισσότερα To άρθρο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Bloomberg: «Ο πόλεμος δεν πηγαίνει καλά για τον Πούτιν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Κυριάκος Μητσοτάκης στο Bloomberg: «Είμαι πεπεισμένος ότι ο Πούτιν δεν θα τα καταφέρει»

Στον πόλεμο της Ουκρανίας αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο Bloomberg.Στον πόλεμο της Ουκρανίας αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο Bloomberg.“Είμαστε όλοι ενωμένοι και υποστηρίζουμε την Ουκρανία για να αμυνθεί απέναντι σε μία ανοιχτή ενέργεια επιθετικότητας” τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος ανέφερε ότι η στάση της Ρωσίας καταπατά κάθε έννοια διεθνούς δικαίου. “Ο πόλεμος δεν πηγαίνει καλά για τη Ρωσία και είμαι πεπεισμένος […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Είμαστε σε πόλεμο με τη Ρωσία

«Δεν χρειαζόμαστε άλλη πηγή γεωπολιτικής αστάθειας στην Ανατολική Μεσόγειο όταν διεξάγουμε πόλεμο εναντίον της Ρωσίας και προσπαθούμε να υποστηρίξουμε την Ουκρανία»Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tanea.gr

Ολυμπιακός: Θετικός στο ενδεχόμενο συζήτησης για τον Σέιμπεν Λι

Αποχώρησε με φορείο ο Παβλένκα έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με τον Σφιντέρσκι

Υπόθεση Έπσταϊν: Αδελφή θύματος τον είχε καταγγείλει το 1996, αλλά το FBI δεν έκανε τη δουλειά του

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0: «Ασπρόμαυρο» πάρτι με άφαντους «πράσινους» καλεσμένους

Σουδάν: Δέκα νεκροί σε αγορά του Νταρφούρ από επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους

Αιμίλιος Χειλάκης: «Έλεγε να μην με πάρουν στις “Άγριες Μέλισσες” γιατί ήμουν φίλος του Λιγνάδη»