Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παλεύει με την κατάθλιψη μετά το θάνατο του γιου του

12:04 - 03/10/2022

Ο κλινικός ψυχολόγος, Τζόρνταν Μπερντ Πίτερσον, βοηθάει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ξεπεράσει την κατάθλιψη που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες, μετά και το θάνατο του γιου. Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκες, “έχασε” πριν από λίγους μήνες στη γέννα ένα από τα δίδυμα που κυοφορούσε και φαίνεται πως αυτό… κόστισε σημαντικά στον Πορτογάλο επιθετικό. Σύμφωνα ... Περισσότερα To άρθρο Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παλεύει με την κατάθλιψη μετά το θάνατο του γιου του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ψυχολόγος αποκαλύπτει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο παλεύει με την κατάθλιψη μετά τον θάνατο του γιο του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πάσχει από κατάθλιψη και δίνει μάχη με την ψυχική του υγεία, λόγω του θανάτου του γιου του στη γέννα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ψυχολόγος Τζόρνταν Πάτερσον. Όπως αναφέρει η marca.com, ο Καναδός ειδικός ήρθε σε επικοινωνία με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, ύστερα από αίτημα του δεύτερου, λίγους μήνες μετά το τραγικό γεγονός, καθώς πρόκειται για ένα από τα δύο δίδυμα που κυοφορούσε η Τζορτζίνα Ροντρίγκες. «Ο Κριστιάνο παλεύει με τη κατάθλιψη. Πρέπει να είστε επιεικείς μαζί του, είναι άνθρωπος, όπως όλοι μας. Από τότε που πέθανε ο γιος του, δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση το μυαλό του, αλλά θα το ξεπεράσει», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, πρόσθεσε πως «είχε προβλήματα σ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

ΒΙΝΤΕΟ - Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παλεύει με την κατάθλιψη μετά το θάνατο του γιου του

ΒΙΝΤΕΟ - Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παλεύει με την κατάθλιψη μετά το θάνατο του γιου του 03/10/2022 Ο κλινικός ψυχολόγος, Τζόρνταν Μπερντ Πίτερσον, βοηθάει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ξεπεράσει την κατάθλιψη που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες, μετά και το θάνατο του γιου. Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκες, «έχασε» πριν από λίγους μήνες στη γέννα ένα από τα δίδυμα που κυοφορούσε και φαίνεται πως αυτό… κόστισε σημαντικά στον Πορτογάλο επιθετικό. Σύμφωνα με τον ψυχολόγο του, Τζόρνταν Πάτερσον, ο Πορτογάλος δεν έχει συνέλθει από το «σοκ» και βιώνει μία πολύ άσχημη για τον ίδιο περίοδο, που φυσικά προέκυψε από το τραγικό αυτό συμβάν. Παρά

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παλεύει με την κατάθλιψη μετά το θάνατο του γιου του

Ο κλινικός ψυχολόγος, Τζόρνταν Μπερντ Πίτερσον, βοηθάει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ξεπεράσει την κατάθλιψη που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες, μετά και το θάνατο του γιου. Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκες, “έχασε” πριν από λίγους μήνες στη γέννα ένα από τα δίδυμα που κυοφορούσε και φαίνεται πως αυτό… κόστισε σημαντικά στον Πορτογάλο επιθετικό. Σύμφωνα […] The post Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παλεύει με την κατάθλιψη μετά το θάνατο του γιου του first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παλεύει με την κατάθλιψη μετά το θάνατο του γιου του

Ο κλινικός ψυχολόγος, Τζόρνταν Μπερντ Πίτερσον, βοηθάει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ξεπεράσει την κατάθλιψη που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες, μετά και το θάνατο του γιου. Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκες, “έχασε” πριν από λίγους μήνες στη γέννα ένα από τα δίδυμα που κυοφορούσε και φαίνεται πως αυτό… κόστισε σημαντικά στον Πορτογάλο επιθετικό. Σύμφωνα με τον ψυχολόγο του, […] The post Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παλεύει με την κατάθλιψη μετά το θάνατο του γιου του appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι