Στοίχημα Προγνωστικά: Σφήνα και το Champions League

10:18 - 04/10/2022

Η τρίτη αγωνιστική του Champions League ανοίγει αυλαία κλασικά σήμερα Τρίτη με τις οχτώ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και το ενδιαφέρον όσο κυλά η διοργάνωση μεγαλώνει φυσικά περισσότερο. Άγιαξ - Νάπολι (22.00) Μετά την ήττα από την Αλκμάαρ έκανε και άλλη γκέλα στο πρωτάθλημα ο Άγιαξ, καθώς έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς εντός έδρας. Στροφή πλέον στο Champions League, εκεί όπου έχασε οριακά από την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» με 2-1, όμως στην πρεμιέρα είχε ένα ευρύ 4-0 επί της Ρέιντζερς και διατηρεί σαφώς αυξημένες ελπίδες πρόκρισης για την συνέχεια. Όλα πάνε ιδανικά για τη Νάπολι μέχρι στιγμής στην σεζόν, αφού μετρά έξι σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Champions League. Στο πιο πρόσφατο

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στοίχημα Προγνωστικά: Σφήνα και το Champions League

Η τρίτη αγωνιστική του Champions League ανοίγει αυλαία κλασικά σήμερα Τρίτη με τις οχτώ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και το ενδιαφέρον όσο κυλά η διοργάνωση μεγαλώνει φυσικά περισσότερο. Άγιαξ – Νάπολι (22.00) Μετά την ήττα από την Αλκμάαρ έκανε και άλλη γκέλα στο πρωτάθλημα ο Άγιαξ, καθώς έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς εντός […] The post Στοίχημα Προγνωστικά: Σφήνα και το Champions League appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)