Στοίχημα Τετάρτης: Τσέλσι – Μίλαν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

09:04 - 05/10/2022

Η αναμέτρηση Τσέλσι – Μίλαν ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Η Τσέλσι έχει κερδίσει μόλις ένα από τα τελευταία έξι ματς της απέναντι σε ομάδες από την Ιταλία, με το over 2,5 να επιβεβαιώνεται σε επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια κόντρα σε Ιταλούς. Η Μίλαν έχει απολογισμό 0-1-6 τις τελευταίες επτά φορές που αντιμετώπισε ομάδες από την Αγγλία. Δείτε επίσης: Super προσφορά* για νέους παίκτες! Δε θα χαρακτηρίζαμε θετικό το ντεμπούτο του Γκρέιαμ Πότερ στον πάγκο της Τσέλσι, καθώς έμεινε στο 1-1 με την Σάλτσμπουργκ εντός έδρας. Είχε πολλές τελικές αλλά λίγες καθαρές φάσεις κι ευτύχησε να προηγηθεί με πλασέ του Στέρλινγκ στο 48’, χάρη σε λάθος της άμυνας

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στοίχημα Τετάρτης: Τσέλσι – Μίλαν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Τσέλσι – Μίλαν ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Η Τσέλσι έχει κερδίσει μόλις ένα από τα τελευταία έξι ματς της απέναντι σε ομάδες από την Ιταλία, με το over 2,5 να επιβεβαιώνεται σε επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια κόντρα σε Ιταλούς. Η Μίλαν […] The post Στοίχημα Τετάρτης: Τσέλσι – Μίλαν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)