Συγκλονίζει ο δήμαρχος Κυθήρων για το ναυάγιο: «Μπροστά μου πέθαναν 5 άτομα» (VIDEO)

09:54 - 06/10/2022

Τις τραγικές στιγμές που έζησαν οι κάτοικοι των Κυθήρων στη διάρκεια της νύχτας, μόλις έγινε αντιληπτό το ναυάγιο με τους μετανάστες, περιέγραψε  ο δήμαρχος Κυθήρων Στρ. Χαρχαλάκης. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, «τι να σας πω, μπροστά μου πέθαναν πέντε άτομα». Συνέχισε περιγράφοντας ότι το σκάφος εξέπεμψε SOS μέσω του 112 χθες το βράδυ γύρω στις 8, ενώ στην περιοχή επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες. Πρόσθεσε ότι οι άτυχοι μετανάστες παρασύρθηκαν από τα κύματα και το σκάφος τους προσέκρουσε και διαλύθηκε πάνω σε βράχια κάθετα, που έχουν ύψος 15 - 20 μέτρα.   «Η θάλασσα τους κοπανούσε σαν χταπόδια» είπε συγκλονισμένος. «Τους πήρε το κύμα και χάθηκαν μέσα σε πέντε δε

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοκάρει ο δήμαρχος Κυθήρων για το ναυάγιο: «Πέθαναν μπροστά μου πέντε άτομα» (vid)

Συγκλονιστική η περιγραφή από τον δήμαρχο Κυθήρων για όσα είδε με τα μάτια του στο ναυάγιο.

Διαβάστε το στο

Δήμαρχος Κυθήρων για το τραγικό ναυάγιο: Μπροστά μου πέθαναν έξι άτομα

«Μάχη» των Αρχών για τους αγνοούμενους στα δύο ναυάγια στο Αιγαίο Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)