Σπιτικές ψαροκροκέτες με κρούστα παρμεζάνας

11:44 - 07/10/2022

Υλικά 4 φιλέτα γλώσσας, κομμένα σε λωρίδες 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 αυγά 1/2  φλ. τσαγιού ψίχουλα ψωμιού panko 1/4  φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα 1/2  κ. γλ. αποξηραμένο βασιλικό 1/2  κ. γλ. αποξηραμένη ρίγανη Αλάτι και αλεσμένο μαύρο πιπέρι Ελαιόλαδο Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 230 βαθμούς. Ανακατέψτε το αλεύρι, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα ρηχό μπολ. Χτυπήστε τα αυγά σε ένα ξεχωριστό μπολ μέχρι να αφρατέψουν, περίπου 30 δευτερόλεπτα. Σε ένα τρίτο ρηχό μπολ ανακατέψτε τα ψίχουλα από το ψωμί panko, την παρμεζάνα, το βασιλικό και τη ρίγανη. Περάστε τα ψάρια από το μείγμα αλευριού μέχρι να καλυφθούν ομοιόμορφα, τινάζοντας το περιττό αλεύρ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ο πρώην μεγιστάνας των κρυπτονομισμάτων Σαμ Μπάνκμαν-Φράιντ καταδικάστηκε σε 25 χρόνια για απάτη δισεκατομμυρίων

Στυλιανίδης: Πρώτη προτεραιότητα η ασφάλεια των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών

Τέμπη: Μητέρα θύματος απαντά στη Σοφία Βούλτεψη για το «μπαγιάτικο θέμα»

Χρηματιστήριο: Κλείσιμο με άνοδο 0,34%

Δείτε καρέ-καρέ την τρελή πορεία ΙΧ στην Κρήτη – Πριν βρεθεί στην άκρη του δρόμου συγκρούστηκε με φορτηγό

Καλύπτεται η δαπάνη Σύμβουλου Υποστήριξης Αίτησης για το πρόγραμμα «Αλλάζω συσκευή για τις επιχειρήσεις»