Κοτόπουλο με σκόρδο και σάλτσα μελιού
12:14 - 08/10/2022
Υλικά 6 μπούτια κοτόπουλου, με ή χωρίς κόκαλο 2 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη 6 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο 1/3 φλ. τσαγιού μέλι 1/4 φλ. τσαγιού νερό (ή ζωμό κοτόπουλου) 2 κ. σ. από κρασί ρυζιού (ή μηλόξυδο ή οποιοδήποτε λευκό ξύδι) 1 κ. σ. σάλτσα σόγιας Αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση Καρυκεύστε το κοτόπουλο με αλάτι, πιπέρι και σκόνη σκόρδου και αφήστε το στην άκρη. Ζεστάνετε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και ψήστε το κοτόπουλο και από τις δύο πλευρές μέχρι όλα τα μέρη να πάρουν χρώμα και να ψηθούν μέχρι μέσα. Χαμηλώστε τη φωτιά μετά το ψήσιμο και από τις δύο πλευρές, καλύψτε το τηγάνι με καπάκι και συνεχίστε το ψήσιμο μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο, ενώ γυρίζετε κάθε 5 λεπτά. Σουρώστε το μεγαλύτ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr