Βανέσα Αδαμοπούλου: Με φλερτάρουν οι άνδρες, βράζει το αίμα μου

15:40 - 13/10/2022

Η Βανέσα Αδαμοπούλου μίλησε στην κάμερα της Ελένης και παραδέχτηκε ότι οι άνδρες την φλερτάρουν, ενώ μιλάει και για τη ζωή με τον 7χρονο γιο της, Ιάσονα. Η Βανέσα Αδαμοπούλου μιλάει για τον γιο της, Ιάσωνα, την προσπάθεια της να μην τον «φορτώνει» με δραστηριότητες για να ζει την ηλικία του και απαντά στο ερώτημα ... Περισσότερα To άρθρο Βανέσα Αδαμοπούλου: Με φλερτάρουν οι άνδρες, βράζει το αίμα μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βανέσα Αδαμοπούλου: Με φλερτάρουν οι άνδρες, βράζει το αίμα μου

Η Βανέσα Αδαμοπούλου μίλησε στην κάμερα της Ελένης και παραδέχτηκε ότι οι άνδρες την φλερτάρουν, ενώ μιλάει και για τη ζωή με τον 7χρονο γιο της, Ιάσονα. Η Βανέσα Αδαμοπούλου μιλάει για τον γιο της, Ιάσωνα, την προσπάθεια της να μην τον «φορτώνει» με δραστηριότητες για να ζει την ηλικία του και απαντά στο ερώτημα […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη εντάχθηκαν στον Οδηγό Michelin ως premium γαστρονομικοί προορισμοί

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι με όρους ένας 58χρονος και μια 55χρονη για τις παράνομες επιδοτήσεις – Σε λίγο στον ανακριτή οι συγγενείς Χιλετζάκη και Λαμπράκη  

Παράσυρση πεζού από αυτοκίνητο έξω από το Μέγαρο Μαξίμου

Φοινικούντα: Στις φυλακές Κορυδαλλού και Αγίου Στεφάνου ο ανιψιός και ο επιχειρηματίας – Ο γρίφος με τον 30χρονο συνεργό στη διπλή δολοφονία

Βλαντιμίρ Πούτιν: «Υστερία» οι αναφορές της Ευρώπης για πόλεμο με τη Ρωσία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Περιφερειακή Υμηττού από σήμερα το βράδυ έως το πρωί της Πέμπτης