Μελισσανίδης: «Αν δεν το πάρει η ΑΕΚ, χίλιες φορές να το πάρει ο Παναθηναϊκός»

19:14 - 18/10/2022

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ζήτησε να μπει τέλος στην τοξικότητα και…

Διαβάστε Περισσότερα στο onsports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μελισσανίδης: Αν δεν πάρει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ, χίλιες φορές να το πάρει ο Παναθηναϊκός

Ο Δημήτρης Μελίσσανίδης μίλησε από την OPAP Arena για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τη διαιτησία και την τοξικότητα που υπάρχει, ενώ δήλωσε πως αν η ΑΕΚ δεν πάρει το πρωτάθλημα τότε «χίλιες φορές να το πάρει ο Παναθηναϊκός». Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης: Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Θέλω να δείχνουμε αγάπη. Να φύγει το μίσος, να φύγει η τοξικότητα. Να ανεβάσουμε επίπεδο το ποδόσφαιρο, δεν χρειάζεται τόση αντιπαλότητα. Κάποιοι λίγοι που έχουν μείνει, θα μπουν κι αυτοί στον ίσιο δρόμο». Την άποψη του για τη διαιτησία στην Ελλάδα γιατί βλέπουμε ότι υπάρχουν λάθη: «Για να είμαι ειλικρινής, εγώ πιστεύω ότι η διαιτησία έχει φτιάξει στην Ελλάδα. Τα παλαιότερα χρόνια, τέτοι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τι ζούμε! Μελισσανίδης: «Τέλος η… τοξικότητα, αν δεν το πάρουμε εμείς χίλιες φορές ο Παναθηναϊκός»

Την επιθυμία του να σταματήσει το μίσος στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξέφρασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως «αν δεν πάρει φέτος τον τίτλο η ΑΕΚ, χίλιες φορές να τον κατακτήσει ο Παναθηναϊκός». Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης: -Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Θέλω να δείχνουμε αγάπη. Να φύγει το μίσος, […] The post Τι ζούμε! Μελισσανίδης: «Τέλος η… τοξικότητα, αν δεν το πάρουμε εμείς χίλιες φορές ο Παναθηναϊκός» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Μελισσανίδης: "Αν δεν πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα, ας το πάρει ο Παναθηναϊκός"

"Εγώ πιστεύω ότι η διαιτησία έχει φτιάξει στην Ελλάδα. Τα παλαιότερα χρόνια, τέτοια εποχή, ξέραμε τον πρωταθλητή. Τα λάθη πάντα θα υπάρχουν"

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Μελισσανίδης: «Αν δεν το πάρει η ΑΕΚ, χίλιες φορές ο Παναθηναϊκός»!!!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ζήτησε να μπει τέλος στην τοξικότητα και ανέφερε πως αν η ΑΕΚ δεν πάρει φέτος τον τίτλο «χίλιες φορές να τον κατακτήσει ο Παναθηναϊκός». Στην καθιερωμένη ετησία συνάντηση του με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στο περιθώριο της ξενάγησης των ρεπόρτερ στην […]

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr

Μελισσανίδης για το πρωτάθλημα: Χίλιες φορές να το πάρει ο Παναθηναϊκός αν δεν το πάρει η ΑΕΚ

Για την ΑΕΚ και το ποδόσφαιρο που παίζει επί Αλμέιδα: “Εμένα με τρελαίνει έτσι όπως παίζουμε! Βλέπω την ΑΕΚ και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Μου θυμίζει τη δική μου την ΑΕΚ του 90’! Θα έρθουν όμως και κακές στιγμές έτσι είναι το ποδόσφαιρο”.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onsports.gr

ΑΕΚ - ΟΦΗ: Μόνο η... χριστουγεννιάτικη κατάρα την απειλεί - 13 «γκέλες» σε 14 ματς

Μπαρτσελόνα: Πλήγμα με Κλάιμπερν - Νοκ άουτ για μεγάλο διάστημα

A1 Γυναικών: Live Streaming Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός

Στα άκρα Βινίσιους και Ρεάλ: Η απάντηση του Βραζιλιάνου στις αποδοκιμασίες του «Μπερναμπέου» (vid)

Ολυμπιακός - Κολοσσός: Οι πρώτες ενέργειες του Μόντε Μόρις στο ΣΕΦ - Δείτε βίντεο

Ανδρέας Τεττέη: Πότε ενσωματώνεται στον Παναθηναϊκό και πότε κάνει ντεμπούτο