Μελισσανίδης: «Φτιάξαμε ένα γήπεδο στολίδι»
21:18 - 26/10/2022
Μελισσανίδης: «Φτιάξαμε ένα γήπεδο στολίδι»
26/10/2022
Ανήμερα της ονομαστικής εορτής ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και δήλωσε: «Εκπλήρωσα το δικό μου όνειρο και όλων των ΑΕΚτζήδων».
«Εκπλήρωσα το δικό μου όνειρο και όλων των ΑΕΚτζήδων, φτιάξαμε ένα γήπεδο στολίδι», δήλωσε ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης μιλώντας ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.
Σε ερώτηση για το αν συνειδητοποιεί τι χαρά έχει δώσει στον κόσμο με την δημιουργία του γηπέδου, ο διοικητικός ηγέτης ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης σχολίασε αρχικά: «Η χαρά είναι και δική μου πολύ μεγάλη. Όνειρο ζωής. Πρώτα εκπλήρωσα το δικό μου όνειρο και όλων των ΑΕΚτζή
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μελισσανίδης: «Τόσα χρόνια παίζαμε στο… Νταχάου»
Περήφανος για την «Αγια-Σοφιά» δήλωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, χαρακτηρίζοντας το ΟΑΚΑ… Νταχάου! Αναλυτικά τα όσα είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη: «Η χαρά είναι και δική μου πολύ μεγάλη. Όνειρο ζωής. Πρώτα εκπλήρωσα το δικό μου όνειρο και όλων των ΑΕΚτζήδων»,πρόσθεσε το αφεντικό της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ. «Κουραστήκαμε αλλά τα καταφέραμε», είπε ακόμη ο κ. Μελισσανίδης και […]
The post Μελισσανίδης: «Τόσα χρόνια παίζαμε στο… Νταχάου» first appeared on ThesSports.
Διαβάστε το στο thessports.gr