Μέγκι Ντρίο: «Με έβριζαν στα φανάρια, έλεγαν ότι μου άξιζε αυτό που έπαθα»
10:30 - 27/10/2022
Στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και την Ελένη Ευσταθίου έδωσε συνέντευξη η Μέγκι Ντρίο. Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM […]
The post Μέγκι Ντρίο: «Με έβριζαν στα φανάρια, έλεγαν ότι μου άξιζε αυτό που έπαθα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μέγκι Ντρίο: «Με έβριζαν στα φανάρια, έλεγαν ότι μου άξιζε αυτό που έπαθα»
Δείτε όσα είπε...
Διαβάστε το στο Μέγκι Ντρίο: Με έβριζαν στα φανάρια, έλεγαν ότι μου άξιζε αυτό που έπαθα
Στην κάμερα της εκπομπής «Mega καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη η Μέγκι Ντρίο και αρχικά αναφέρθηκε στις απώλειες που τη σημάδεψαν. «Μετά την μητέρα μου έχασα και την γιαγιά μου. Τα έχω βάψει μαύρα και δεν μπορώ να τα ξεβγάλω» ανέφερε αρχικά το μοντέλο. Στην συνέχεια μίλησε για τα σχόλια που δέχθηκε όταν έβγαλε τα μαύρα ρούχα. «Με σταματούσαν στα φανάρια όταν έβγαλα τα μαύρα και με έβριζαν. Κάποιοι μου έλεγαν καλά να πάθω και ότι μου άξιζε» είπε η Μέγκι Ντρίο. Τα σχόλια της Μέγκι Ντρίο για το GNTM ήταν άλλη μια φορά αιχμηρά. «Ο Μπράτης δεν νομίζω να λείψει, ο Σκουλός θα λείψει. Η Έλενα Γαλύφα δεν έχει ιδέα από μόδα, θεωρώ ότι του χρόνου δεν θα υπάρχει, την θεωρώ αδιάφορη. Η Σοφία Χατζηπαντ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜέγκι Ντρίο: Με έβριζαν στο δρόμο επειδή έβγαλα τα μαύρα
Στο «Mega καλημέρα» μίλησε η Μέγκι Ντρίο και αρχικά ανέφερε τις απώλειες που τη σημάδεψαν.Στο «Mega καλημέρα» μίλησε η Μέγκι Ντρίο και αρχικά ανέφερε τις απώλειες που τη σημάδεψαν.«Μετά την μητέρα μου έχασα και την γιαγιά μου. Τα έχω βάψει μαύρα και δεν μπορώ να τα ξεβγάλω» είπε χαρακτηριστικά το γνωστό μοντέλο. Έκανε όμως αναφορά και για λεκτικές επιθέσεις που δέχθηκε από αγνώστους: «Με σταματούσαν στα φανάρια όταν έβγαλα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜέγκι Ντρίο: «Με έβριζαν στα φανάρια, έλεγαν ότι μου άξιζε αυτό που έπαθα»
Στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και την Ελένη Ευσταθίου έδωσε συνέντευξη η Μέγκι Ντρίο. Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM μίλησε για τις απώλειες της μητέρας και της γιαγιάς της, αλλά και τις αντιδράσεις που λάμβανε από τον κόσμο. «Μετά την μητέρα μου έχασα και την γιαγιά μου. Τα έχω βάψει μαύρα και δεν μπορώ […]
Διαβάστε το στο dete.gr