Νέα στοιχεία για το μακελειό στη Βάρη: Οι εκτελεστές εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία των θυμάτων στις γυναίκες τους
09:25 - 21/01/2020
Νέα στοιχεία για την δολοφονική επίθεση με τους δύο νεκρούς από το Μαυροβούνιο σε ταβέρνα στην περιοχή της Βάρη έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων των δύο θυμάτων από σερβικά ΜΜΕ, οι ελληνικές αρχές προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ προκειμένου να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση. Οι δύο 44χρονοι μαφιόζοι από το Μαυροβούνιο, μέλη της επονομαζόμενης εγκληματικής οργάνωσης «Σκάλιαρι» δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ μπροστά στις οικογένειές του από τέσσερις εκτελεστές, οι οποίοι φαίνεται να προέρχονται από την αντίπαλη φατρία «Καβάτσκι».
Οι δύο οργανώσεις ήταν αρχικά ενωμένες, όμως το 2014 ξέσπασε εμφύλιος όταν «χάθηκαν» 200 κιλά ηρωίνης. Από τότε, ο μαφιόζικο
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr