Κωνσταντίνος Αργυρός: «Είμαι ενθουσιασμένος με τη συνεργασία μου με τον 50 Cent»

08:42 - 28/10/2022

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Αμερικανό ράπερ 50 Cent το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, για τον εορτασμό των 40 χρόνων από το χτίσιμο του πιο επιβλητικού σταδίου στην Ελλάδα.Ο Κωνσταντίνος Αργυρός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Αμερικανό ράπερ 50 Cent το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, για τον εορτασμό των 40 χρόνων από το χτίσιμο του πιο επιβλητικού σταδίου στην Ελλάδα.Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο αγαπημένος καλλιτέχνης με τις δεκάδες πλατινένιες επιτυχίες και τις sold out εμφανίσεις, έρχεται για να μας «μαγέψει» με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνος Αργυρός - 50 Cent: Χαλαρές στιγμές πριν τη συναυλία στο ΟΑΚΑ

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 16.00 το απόγευμα του Σαββάτου 29/10

Διαβάστε το στο

Κωνσταντίνος Αργυρός και 50 Cent παρέα σε γιοτ πριν τη συναυλία στο ΟΑΚΑ

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο 50 Cent «αράζουν» παρέα, ένα 24ωρο πριν τη μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ, πάνω σε ένα γιοτ και ο Έλληνας τραγουδιστής ανέβασε και τις αντίστοιχες φωτογραφίες στο Instagram. Η πολυαναμενόμενη συναυλία στο ΟΑΚΑ θα γίνει αύριο (29.10.2022) το βράδυ και ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνάντησε τον 50 Cent και τη συνοδεία του ... Περισσότερα To άρθρο Κωνσταντίνος Αργυρός και 50 Cent παρέα σε γιοτ πριν τη συναυλία στο ΟΑΚΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Κωνσταντίνος Αργυρός και 50 Cent ποζάρουν μαζί πριν τη μεγάλη συναυλία – Φωτογραφίες

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο 50 Cent, ο οποίος βρίσκεται σε πυρετώδεις ετοιμασίες To άρθρο Κωνσταντίνος Αργυρός και 50 Cent ποζάρουν μαζί πριν τη μεγάλη συναυλία – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας