Ιωάννα Τούνη: Ανέβασε βίντεο που δείχνει το μωρό της να κλωτσάει – «Όχι δεν πονάει είναι περίεργο τρυφερό συναίσθημα»
10:34 - 31/10/2022
Βίντεο στο οποίο δείχνει το μωρό της που θα έρθει σε δύο περίπου μήνες στη ζωή να κλωτσάει ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ιωάννα Τούνη. H instagrammer στη λεζάντα του έγραψε: «Δεν σας έχω δείξει ακόμη τις κλωτσιές που μου δίνει ο μπέμπης όλη μέρα! Παρατήρησε να δεις». «Δεν είναι σοκ; Όχι δεν πονάει είναι περίεργο τρυφερό συναίσθημα» σχολίασε. Πριν από μερικές εβδομάδες η Ιωάννα Τούνη είχε αποκαλύψει πως το μωρό της έχει ήδη ξεκινήσει να κλωτσάει μέσα από την κοιλίτσα της. «Σας έχω πει ότι το μωράκι κλωτσάει και το νιώθω κανονικότατα; Το έχουν νιώσει και το αγόρι μου και η κολλητή μου. Καλά, όταν αρχίσει να κλωτσάει και με το ποδαράκι, θα σας το δείξω να δείτε τι περ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε βίντεο με το μωρό της να κλωτσάει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της
H Ιωάννα Τούνη διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και πρόσφατα βρέθηκε στην Βενετία, όπου και δέχτηκε πρόταση γάμου από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Το ζευγάρι περιμένει πώς και πώς τον ερχομό του γιου του και ακόμα δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τον γάμο του. Πριν από μερικές εβδομάδες η instagrammer είχε αναφέρει πως το μωρό […]
The post Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε βίντεο με το μωρό της να κλωτσάει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΗ Ιωάννα Τούνη ανέβασε βίντεο με το μωρό της να κλωτσάει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της
H Ιωάννα Τούνη διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και πρόσφατα βρέθηκε στην Βενετία, όπου [...]
The post Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε βίντεο με το μωρό της να κλωτσάει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της appeared first on Το Μάτι.
Διαβάστε το στο tomati.gr